Ali Yeşilyurt İmam Hatip’ten büyük başarı

30 öğrencisini Fen, Sosyal ve İmam Hatip Proje okullarına göndermeyi başaran Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu önemli bir başarıya imza attı.

Ali Yeşilyurt İmam Hatip’ten büyük başarı

2021 yılı Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarıyla 30 öğrencisini Fen, Sosyal ve İmam Hatip Proje okullarına göndermeyi başaran Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu önemli bir başarıya imza attı.

1 öğrencisini Trabzon Fen Lisesi’ne, 1 öğrencisini Rize TOBB Fen Lisesi’ne gönderen Ali Yeşilyurt İmam Hatip ortaokulu, 11 öğrencisini de Of Fen Lisesi’ne gönderdi. 1 Öğrencisini Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi’ne, 1 öğrencisini Göle Sosyal Bilimler Lisesi’ne, 2 öğrencisini Dursun Ali Kurt Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne, 2 öğrencisini de Trabzon Kız Anadolu imam Hatip Lisesi’ne gönderen okul, 11 öğrencisini de Of Anadolu İmam Hatip Lisesi2ne göndermeyi başardı.

Okul Müdürü Şevket Bulut yaptığı açıklamada; “Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının daim olmasını diliyorum. Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen başta aileleri olmak üzere tüm öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizi sadece sınav başarılarıyla değil, aynı zamanda yıl içerisinde düzenlediğimiz sosyal etkinliklerle de geleceğe hazırlıyoruz. Pandemi sürecinde olmamıza rağmen bu sezon düzenlediğimiz etkinlik ve yarışmalarla öğrencilerimize önemli katkılar sunduk. Beşinci sınıfa kayıtlarımız devam ediyor. Kaliteli bir liseye gitmek ve yüksek başarı elde etmek isteyen tüm öğrencileri okulumuzda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24