Ali Yeşilyurt İmam Hatip Okulundan Bilen Güler yarışması

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu tarafından yaklaşan ramazan ayı öncesinde İlkokul 4. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak ödüllü bilgi yarışması düzenlendi.

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Okulundan Bilen Güler yarışması

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu tarafından içerisinde bulunduğumuz mübarek üç ayları değerlendirmek, yaklaşmakta olan ramazan ayına hazırlık yapmak ve okulun tanıtımını yapmak amacıyla İlkokul 4. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak ödüllü bilgi yarışması düzenlendi.

Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Din Kültürü ve aktüel iki sürpriz soru ile toplamda 20 sorudan oluşan yarışma çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. “Bilen Güler” isimli interaktif bilgi yarışmasına yaklaşık 550 öğrenci velisi ile birlikte katıldı.

Yarışmada; Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu 4-E sınıfından İclal Keskin birinci, 4-B sınıfından İnci Kabaklı ikinci, 4- B Sınıfından Azra Duru Karnap üçüncü oldu.

28 Şubat İlkokulundan 4- D sınıfı öğrencisi Ebrar Terzioğlu birinci.4- C sınıfından Ali İhsan Talay ikinci, 4- A sınıfı öğrencisi Hatice Ebrar Özden ise üçüncü oldu.

İsmail Yıldırım İlkokulunda ise birinci 4-B sınıfından Hasan Erdem Kuku, ikinci 4-A sınıfından Zeynep Kul, üçüncü ise 4-B sınıfından Elif Eflin Gümrük oldu.

Yarışmada dereceye giren okul birincilerine Uzungöl’de ailesi ile birlikte iftar yemeği, okul ikincilerine 300₺, üçüncülerine 200₺ para ödülü verilecek.

Koordinatörlüğünü yapan Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Çapoğlu yarışma ile ilgili olarak, “Okul olarak eğitim öğretimin yanında milli ve manevi değerlerimizin korunması gelecek nesillere aktarılmasına çok önem veriyoruz. Bu anlamda çeşitli yarışmalar ve etkinlikler yapıyoruz. İçinde bulunduğumuz mübarek üç ayları değerlendirmek, yaklaşan ramazan ayına hazırlık yapmak, okulumuzu tanıtmak için ilçemiz merkezinde bulunan 4. sınıf öğrencilerine yönelik ödüllü bilgi yarışması düzenledik. Öğrenci ve velilerimizin teveccühü bizleri gelecek adına son derece mutlu etti. İnşallah böyle farklı etkinliklerimiz devam edecek. Bu konuda bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ediyor, yarışmaya katılan, dereceye giren öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyoruz.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24