Ak Partinin Of Adayı netleşti mi?

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala Ak Parti’nin ilçe başkan adaylarının açıklanmaması ve bazı kaynaklarca açıklama yapılması kafaları karıştırmaya devam ediyor.

Ak Partinin Of Adayı netleşti mi?

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti’nin İlçe Başkan Adaylarını açıklamaması kafaları karıştırmaya devam ediyor.

 

Sosyal medya ve yerel web sitelerde yer alan bazı açıklamaları resmi açıklama olarak algılayan vatandaşların kafası karışmış durumda.

 

İsimler Üst Kurula sunuldu

Edinilen bilgilere göre Genel Merkez tarafından ilçe başkan adayları konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından hazırlanan dosyaların üst kurula sunulduğu, üst kurulun da Başbakan Erdoğan Başkanlığında toplanarak listeler son şeklini verecek.

 

Perşembe veya Cuma açıklanabilir

Başbakan Erdoğan’ın Pakistan gezisinin ardından kurul toplantısını yaparak adaylarının Perşembe veya Cuma günü kamuoyu ile paylaşılacağı öğrenildi.

 

Sosyal medyada ve yerel sitelerde yayınlanan aday isimlerinin üst kurula sunulan isimler olduğu, bu isimlerin Başbakan Erdoğan tarafından değiştirilme ihtimali olduğu öğrenildi.

 

Henüz kesinleşmedi

İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ise Of Havadis’e yaptığı açıklamada kendilerine ulaşan resmi bir bilginin bulunmadığını, Genel Merkez ve İl Başkanlığı tarafından yapılacak bilgilendirmenin ardından adayın kamuoyu ile paylaşılacağını ifade etti.

 

Kesin bilgi olmadan isim açıklamayacağız

Yayın hayatı boyunca Of Kamuoyunu her zaman doğru bilgilendirme görevini en iyi şekilde yerine getiren Of Havadis, teyit edilemeyen hiçbir bilgiyi haberleştirmeyerek kamuoyunu yanıltmamaya özen göstermiştir.  

 

Bu nedenle yerel web sitelerinde ve sosyal medyada sunulan ilçe adaylarının yüksek ihtimalle doğru olduğu yönünde bilgiler olmasına rağmen resmi açıklama yapılmadan aday isimlerini kamuoyu ile paylaşmayacağız.

 

Takipçilerimizin, Of ve Bölge Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OFSPORİ
OFSPORİ - 10 yıl Önce

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ OF BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HER HALDE KAFADAN İNME GELEN HAKAN TERZİOĞLU OLURSA ŞAŞMAYIN EMİ.

keşmekeş
keşmekeş - 10 yıl Önce

hasanın fendi hüseyini yendi beyler size iddialı bi duyum söylim m.s değil s.s olcak amaaaaaaaaaaaaaa sonu

vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

Bakin arkadaşlar ofun adayı belli. Murat saral. Çünkü tayyip bu savasran galip cikmak isteyecek. Bu galibiyetin olmazsa olmazi da murat saral dir.suna inancim kesin ki s.sariali yi aday gostermekle y. Can i gostermek arasinda hic bir fark yok.

bir vatandaş
bir vatandaş - 10 yıl Önce

Bakın söylüyrm murat saral aday gösterilmese bile bağımsız seçime girse kazanır..sonra gitti canım oylar AKP..

159.
159. - 10 yıl Önce

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ YANLIŞ İSİM NEDEN DERSENİZ OF BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TEMAÜL OYLAMASINDA KİM ÇIKMISSA ODUR.TÜM İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARININ MERKEZDEN SEÇİLMESİ DOĞRU DEĞİLDİR.NEREDE..........ADALET....NEREDE....KALKINMA PARTİ ZATEN KALMAYACAK.YAŞASIN TÜRKİYE CUMURİYETİ.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24