Ak Parti’nin Adayları bayramlaşmada görücüye çıktı

Ak Parti Of İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen Bayramlaşma töreni partililerin ve aday adaylarının yoğun katılımıyla yapıldı.

Ak Parti’nin Adayları bayramlaşmada görücüye çıktı

Ak Parti Of İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Of Belediye Başkan Vekili Muhammet Yılmaz, İl Genel Meclisi Üyeleri Halim Kaya, Dursun Yüksel ve Ahmet Çapoğlu, Belde Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetiminin yanı sıra Ak Parti’den Of Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Ömer Lütfü Saral, Güngör Saral, Salim Salih Sarıalioğlu da katıldı.

 

Yeniden Adaylığını açıklayan Of Belediye Başkanı Murat Saral’ın Hacda olması nedeniyle katılamadığı bayramlaşma töreni aday adaylarının görücüye çıktığı bir törene dönüştü.

 

Sıcak bir ortamda gerçekleşen Bayramlaşma Töreninde konuşan İstanbul Milletvekili Oktay Saral, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlere Genel Merkezin çok önem verdiğini belirterek; “Sayın Başbakanımız yerel seçimlere büyük önem veriyor. Bu seçimler diğer seçimlerden daha da önemli hale geldi. 10 yıldır ülkeye yaptığımız hizmetler ortada. Bu hizmetleri halkımıza iyi anlatarak yaklaşan yerel seçimlere çok iyi hazırlanmalıyız. Partimize çok sayıda aday adayı arkadaşımız müracaat etmiş durumda. Aralarından bir arkadaşımıza bu görev nasip olacak. Adayımızın belirlenmesinin ardından tüm gücümüzle o adayın etrafında toplanarak en yüksek oyu alarak belediye başkanımızı belirleyeceğiz. İnşallah partimiz ve ülkemiz için hayırlı olur” diye konuştu.

 

Misafirlerini kapıda karşılayan ve çikolata ikramı yapan İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu bayramlaşma töreninin ardından misafirlerini yine kapıya kadar uğurladı. Tüm İslam Aleminin ve Oflu hemşerilerinin bayramını kutlayan Terzioğlu, “Partimize olan ilgi ve teveccüh her geçen gün artıyor. Tüm teşkilat mensuplarımıza ve partililerimize teşekkür ediyorum. İnşallah onlara layık hizmetleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Akp üyesi
Akp üyesi - 10 yıl Önce

Çok renksiz ve hep aynı yüzler. Akp parsellendi resmen. Yağcı yalakacı yıkamacı insanlarla dolu bir bayramlaşma. Neden bu insanlar kendini üstün görürler burunlarından kıl aldırmazlar.

OFLU.
OFLU. - 10 yıl Önce

OFLU HEMŞERİLERİM GELİN YİNE OKTAY SARALI BELEDİYE BAŞKANI YAPALIM.YAKIŞIR.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24