Ak Parti’den Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu’na ziyaret

Ak Parti Of İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe Başkanı Terzioğlu ile birlikte Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Nurettin Saçkan’ı ziyaret ettiler.

Ak Parti’den Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu’na ziyaret

Ak Parti Of İlçe Başkanlığının 23 Eylül 2017 tarihinde yapılan 6.Olağan Kongresinde yönetim kuruluna seçilen üyeler, İlçe Başkanı Terzioğlu ile birlikte ilk ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri, Başkan Sarıalioğlu ile birlikte bir süre sohbet ettiler.

 

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Başkan Sarıalioğlu; “6.Olağan kongremizde güven tazeleyen İlçe Başkanımız Hakan Terzioğlu’na ve yeni yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Her seçimde omuz omuza çalıştığımız dava arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Güçlü bir Of ve Güçlü bir Türkiye için durmak yok yola devam” diye konuştu.

 

Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ı da makamında ziyaret eden Ak Parti İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmaları hakkında Kaymakam Fırat’a bilgiler verdiler.

 

Yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Kaymakam Fırat, eğitim ve güvenlik konularında yapılan çalışmalar hakkında kendilerini bilgilendirdi.

 

Nazik kabulleri ve başarı dilekleri için Kaymakam Fırat’a teşekkür eden Başkan Terzioğlu; “Of eğitimde her geçen yıl daha iyiye gidiyor. Fakat her yerde olduğu gibi bizim de problemli olduğumuz noktalar var. Özellikle güvenlik konusunda yapılması gereken önemli çalışmalar var. İnşallah kısa sürede el birliği ile bu çalışmaları da yaparak özellikle uyuşturucu madde ile mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

İlçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Nurettin Saçkan’ı da makamında ziyaret eden Yönetim Kurulu Üyeleri, Müdür Saçkan’a yeni görevinde başarılar dilediler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24