Ak Parti Of'ta Salim Başkan ile devam dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde AK Parti’nin Of Belediye Başkan Adayının mevcut başkan Salim Salih Sarıalioğlu olduğunu açıkladı.

Ak Parti Of'ta Salim Başkan ile devam dedi

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde AK Parti’nin Trabzon İlçe Belediye Başkan Adayları, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.

 

Trabzon Hayri Gür Kapalı spor Salonunda düzenlenen törende ilçe belediye başkan adaylarını tek tek kürsüye davet eden Başkan Erdoğan, hatıra fotoğrafı çektirdiği adaylara başarılar diledi.

 

Of Belediye Başkanlığı için mevcut belediye başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu yeniden aday gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Sarıalioğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Salim Salih Sarıalioğlu kimdir?

1967 yılında Of' ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Of'ta tamamladı. KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümünden 1991 yılında mezun olan Sarıalioğlu, 1993 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi Metropol İmar A.Ş.'de çalışmaya başladı. 1995 yılında Of Belediyesi'ne geçiş yaptı. Fen İşleri birimindeki 18 yıllık görev süresinin ardından 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Ak Parti'den Of Belediye Başkanı Adayı olan Sarıalioğlu, 5 yıldır Of Belediye Başkanlığı görevini yürütüyor. Başkan Sarıalioğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24