Ak Parti Of Teşkilatı iftarda halkla buluşuyor

Ak Parti Of İlçe Teşkilatı, hazırladığı Ramazan Buluşmaları kapsamında Of’un tüm belde ve köylerinde vatandaşlarla iftarda ve teravihte buluşuyor.

Ak Parti Of Teşkilatı iftarda halkla buluşuyor

Ak Parti Of İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan Ramazan Buluşmaları kapsamında Of’un belde ve köyleri 4 koldan kuşatılıyor.

 

İlçe Başkanı, Başkan Yardımcıları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, partinin eski ve yeni yöneticileri ile Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri 4 grup halinde iftar ve teravih olmak üzere iki ayrı program dahilinde 8 farklı noktada vatandaşlarla bir araya geliyorlar.

 

Ramazan’ın bereketini ve güzelliklerini halkla paylaşmak için bu Ramazan örnek olacak bir program hazırladıklarını belirten Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, “Teşkilatımızın tüm mensupları ile birlikte 4 grup halinde iftar ve teravih programlarına çıkıyoruz. Belde ve Köy temsilcilerimizin öncülük ettiği programlarda iftar öncesi sohbet edip birlikte iftar açıyoruz. Çay sohbetinin ardından ikinci noktamıza geçip oradaki vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Birlikte teravih namazlarımızı kılıyoruz ve ardından çay sohbetinde vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Bu programlar sayesinde bizlere ulaşamayan, teşkilatımıza gelemeyen vatandaşlarımızın ayağına giderek köylerde yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veriyoruz. Köylerimizin çoğunda içme suyu çalışmaları devam ediyor. Bazı noktalarda asfaltlama, bazı noktalarda da betonlama çalışmaları var. Vatandaşlarımızın çalışmalarda gördükleri aksaklıkları bizlere iletiyorlar. Çözümü için gerekli girişimleri yapıyoruz. İftar ve teravih sohbetlerinde aldığımız notları mesai içerisinde yetkililere ulaşarak çözüme kavuşturuyoruz. Gerçekten önemli ve güzel bir Ramazan yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Önceki günkü programlarda İlçe Başkanı Terzioğlu başkanlığındaki grup Pınaraltı ve Dereköy’de vatandaşlarla bir araya gelirken Of Belediye Başkanı Murat Saral başkanlığındaki grup Uluağaç ve Örtülü köylerinde, İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Öztürk başkanlığındaki grup Darılı ve Gümüşören köylerinde, İlçe Başkan Yardımcısı Vahap Öztel başkanlığındaki grup ise İkider ve Esenköy köylerinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

 

Kadın Kolları üyeleri ise Başkan Nurcan Hacıahmetoğlu başkanlığında önceden tespit edilen ihtiyaçlı ve yaşlı ailelerin evlerinde vatandaşlarla birlikte oruç açıyorlar.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ademoglu
ademoglu - 11 yıl Önce

hep eleştirirdim sahılde yemek yenmesini simdi bravo halkın ayagına kadar gidiliyor

TEŞKİLAT
TEŞKİLAT - 11 yıl Önce

Ademoğlu bu teşkilat senin beğenini kazandıysa iş tamam.

OFLİ.
OFLİ. - 11 yıl Önce

OLMAZ BÖYLE BİR ŞEY TOPUNUZA AFERİN.

VATANDAŞ.
VATANDAŞ. - 11 yıl Önce

DÜNYADA HİÇ GÖRÜNMEMİŞ OLAY , İFTARLARDA BİR KEZ İHTİYAÇLI KİŞİLERE VERİLSİN OLMAZMİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ BEN VE BENİM GİBİ DÜŞÜNENLER ÖYLE YAPIYORUZ..RAMAZAN AYI MÜBAREK AYDIR.

Bora AKYÜZLÜ
Bora AKYÜZLÜ - 11 yıl Önce

Özellikle akepe İnsanların Manevi ve Dini Duygularını Kullanmakta Birinciliği Kimseye Kaptırmıyor.. Öyle Bir Seçemene de Sahip Ki Parti Teşkilatı Yemek Yerken Aç Açına Onları İzleyenler Doyuyor .. Eğitim Seviyesi Kesinlikle Artmalı... Nasıl Ki Mitinglerde Başbakan Oğlunun Gemisinden Gemicik Diye Bahsederken Asgari Ücret Alanlar Alkışlıyordu.. Bu İftar Sofraları da Bunu Andırıyor ...

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24