AK Kadınlar vefa programında buluştu

AK Parti Of İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen Vefa Programında geçmiş dönemlerde partide görev yapan kadın kolları başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları bir araya geldi.

AK Kadınlar vefa programında buluştu

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde başlatılan ve 18 ilçede düzenlenecek olan Vefa Programının 12.si Of’ta yapıldı.

Of Sahil Has Bahçe Tesislerinde düzenlenen programa AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Çelenk Sürmen, Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan, Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve eşi Fatmanur Sarıalioğlu, Kurucu Kadın Kolları Başkanı Ayşe Şenyüz, önceki dönem kadın kolları ilçe yöneticileri ve mahalle başkanları katıldı.

Program açılış konuşmasını İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan yaparken programda İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Çelenk Sürmen de birer konuşma yaptılar.

"VEFA ÇOK ÖNEMLİ BİR DUYGUDUR"

Toplantıda bir konuşma yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti'nin değerleri olan bir parti olduğunu belirterek; "Vefa çok önemli bir duygudur. Gayret, samimiyet ve tevazu bizim şiarımızdır. Bu düsturla yola çıktık. Sayın Cumhurbaşkanımız 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda İstanbul'un çok büyük sorunları vardı. Ondan sonra İstanbul'un bu güzel değişimine şahit olduk. O büyük hizmetlere şahit olduktan sonra İstanbul'u bu iş bilmezlere nasıl bıraktığımız konusunda içimde bir burukluk var. Demek ki bazı şeyleri biraz eksik bıraktık. Ahde vefayı biraz unuttuk sanki İstanbul'da. İstanbul'da bize bir ders verdi diye düşünüyorum. İnşallah bunlardan ders çıkartarak İstanbul'u ve kaybettiğimiz bir çok İli tekrar geri alırız diye düşünüyorum. Kadın Kollarımızın bu 'vefa' programları bunun için çok önemli. Desteğinizi her zaman hissettik. Sizlerle yol yürümekten her zaman onur duydum. Sizin bir kardeşiniz olarak her zaman emrinizdeyim. Bu makamlar gelip geçici. Bizim memlekete sevdamız var. Gece gündüz demeden çalışan ana kademe, kadın ve gençlik teşkilatımıza teşekkür ediyorum. İşimizin vaktimizden çok olduğu bilinciyle çalışmaya, eserler inşa etmeye ve gönüller kazanmaya devam edeceğiz" dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZ BİR DÜNYA LİDERİ"

Vefa toplantılarının 12'incisini Of’ta düzenlediklerini belirten AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Çelenk Sürmen, "Vefa toplantılarını yapmamızın amacı bir araya gelmek ve hafızamızı tazelemektir. Ülkemizin aleyhine hangi karalama kampanyaları yürütülüyor. Bunlar değerlendirmek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideri. Bunu biz söylemiyoruz tüm dünya bunu söylüyor. Tüm dünya liderlerinin Cumhurbaşkanımıza karşı ayrı bir güveni var. Bazı liderler bunu dilleriyle ifade etmeseler de beden dilleri ile söylüyorlar. En son Birleşmiş Milletler toplantısında ABD Başkanı Joe Biden Cumhur Başkanımıza asker selam vermişti. Çünkü karşısında bir başkomutan var. Bunu belki dillendiremiyor ama vücut dili bunu ortaya çıkartıyor. Sonra fark ediyor bunu ve hemen elini indiriyor" diye konuştu.

En genç mahalle başkanına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yazmış olduğu "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" adlı kitabı hediye eden Sürmen, kendilerine desteği her daim sonsuz olan Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve eşi Fatmanur Sarıalioğlu’na ve programın hazırlanmasında emeği çok olan mevcut yönetim kuruluna teşekkür etti.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2021, 17:44

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Siyasi
Siyasi - 2 yıl Önce

Allahin izniyle akp ilk secimlerde yolcudur

Siyasi
Siyasi - 2 yıl Önce

Akp ulkeyi ekonomik olarak yerlan bir etti;doviz allak bullak iğneden ipliğe her şeyin fiyati uctu siz hala akp yi cilayin akp Allahin izniyle ilk secimde yolcu.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24