Ak Gençlik referanduma hazır

Ak Parti Of İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Başkan Bayraktar, Of gençliğinin referandum için hazır olduğunu ifade etti.

Ak Gençlik referanduma hazır

Ak Parti Of İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Şubat Ayı Danışma Meclisi Toplantısının ardından Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından da Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.

 

İlçe Başkanı İlyas Bayraktar öncülüğünde hazırlanan toplantıya İlçe Başkanı Terzioğlu, Belediye Başkanı Sarıalioğlu ve Kadın olları Başkanı Songül Okutan’ın yanı sıra İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, İlçe Gençlik Kolları Başkanları ile Gençlik Kolları Yönetimi ve üyeleri katıldı.

 

Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bayraktar’ın açılış konuşmasıyla başlayan ve Bakan Soylu’nun telgrafının okunduğu toplantıda Gençlik Kolları İl Başkanı Yılmaz, İlçe Başkanı Terzioğlu ve Belediye Bakanı Sarıalioğlu birer konuşma yaptılar.

 

Gençlik Kolları olarak ilini gerçekleştirdikleri toplantıya katılımlarından dolayı gençlik teşkilatına teşekkür eden Başkan Bayraktar, tüm gençlik teşkilatının göreve hazır olduğunu ve 16 Nisan’da yapılacak referandumda Evet oyunun en yüksek seviyede çıkması için tüm güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24