Ahmet Saral; CHP’li doğduk, CHP’li öleceğiz

CHP’nin Eski Of İlçe Başkanı ve Of Belediye Başkan Adayı Ahmet Saral, “Babamın oğlu da başka partiden aday olsa oyumuz CHP’nindir” dedi.

Ahmet Saral; CHP’li doğduk, CHP’li öleceğiz

CHP’nin Eski Of İlçe Başkanı Ahmet Saral, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir süre kala hakkında öne sürülen iddialara sert yanıt verdi.

 

Saral, seçim süresince yapılan spekülasyonlardan son derece rahatsız olduklarını belirterek; “Bizim şeref ve haysiyet için yaşayan, maddiyat için insanlığını unutan insanlar olmadığımız herkesin malumudur. Ben ve ailem CHP ile doğduk CHP ile öleceğiz. Şahsi çıkarlarımız için hiçbir zaman değerlerimizden ödün vermedik. Diğer partilerden babamın oğlu da aday olsa CHP’nin adayı kim olursa olsun onun destekçisiyiz. Bunun aksini söyleyerek bizleri karalama politikası güdenleri esefle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Ahmet Saral’ın CHP’nin Of Belediye Başkan Adayı Emel Saral’ın olması nedeniyle CHP’ye destek vermeyeceği ifade ediliyordu. 

Haber: Harun Yılmaz

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
oflu
oflu - 10 yıl Önce

kralsın ahmet amcaaa...

OSMAN AK
OSMAN AK - 10 yıl Önce

alacagınız oy %1 i gececek mi acaba

Süleyman Saral
Süleyman Saral - 10 yıl Önce

Sayın osman ak alacagimiz oy %1 de olsa aldigimiz her oy şerefiyle alinmiş hırsizlik olmadan yalan talan olmadan cumhuriyetimizi korumak ve kollamak üzere alınmiş oylardir.%1 de olsa aldigimiz her oy degerlidir.ayakkabı kutularından cıkan haram oyumuz yoktur.Bu böyle biline

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24