Ağaçbaşı'nda Gündoğdu ve Koç Ailelerinin acı günü

Ağaçbaşı Köyü’nde Gündoğdu ve Koç aileleri aynı acıyı birlikte paylaştılar. Hayatını kaybeden Tufan Gündoğdu ile Ahmet Koç’un cenazeleri yan yana kılınarak aile mezarlıklarına defnedildiler.

Ağaçbaşı'nda Gündoğdu ve Koç Ailelerinin acı günü

Of Kaymakamlığı Özel İdare Müdürlüğü personellerinden Tufan Gündoğdu (55), Cumartesi sabahı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

 

Of’un Ağaçbaşı Köyü’nden Merhum D.Ali Gündoğdu’nun oğlu olan Tufan Gündoğdu’nun ölüm haberinin ardından köye bir cenaze haberi daha ulaştı. İstanbul’da ikamet eden ve hastalığı nedeniyle bir süreden beri tedavi gören Ömer oğlu Ahmet Koç (61) da hayatını kaybetti.

 

Gündoğdu ve Koç’un naaşları musallada yan yana kondu. İkindi namazını müteakip ayrı ayrı kılınan cenaze namazlarının ardından Tufan Gündoğdu ve Ahmet Koç’un cenazeleri aile mezarlıklarında toprağa verildi.

 

Cenaze törenine Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Belde Belediye Başkanları, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Temsilcileri, Daire Amirleri, Of Belediye Başkan Adayları, Köy ve Mahalle Muhtarları, Of Esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 10 yıl Önce

AHMET VE TUFAN KARDEŞİMİZE ALLAHTAN RAHMET GERİDE KALAN KOÇ VE GÜNDOĞDU AİLE FERTLERİNE ALLAHTAN SABIRLAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24