Abdullah Kanca MYO yönetiminden Arslan ve Birinci'ye ziyaret

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve beraberindeki heyet, Of Kaymakamı Eren Arslan ve KTÜ Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Birinci'yi makamlarında ziyaret etti.

Abdullah Kanca MYO yönetiminden Arslan ve Birinci'ye ziyaret

Of Kaymakamı Eren Arslan’ı ziyaretinde, Of’ta yaşanan sel felaketinden dolayı geçmiş olsun dileklerini ileten MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, can kaybı yaşanmamasının en büyük teselli olduğunu ifade etti.

 

Of Kaymakamı Eren Arslan ise ilçede meydana gelen sel felaketi sonrası yaşamın normale dönmesi için Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Of Belediyesi ekipleri, sivil toplum kuruluşları ve tüm kurumların özveri ile çalışma yaptıklarını söyledi. Kaymakam Eren Arslan, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO Müdürü başta olmak üzere tüm akademisyen ve öğrenciler için başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

 

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, MYO Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ömür Turhal, Öğr. Gör. Cahit Soysal ve MYO Sekreteri Ali Rıza Köroğlu daha sonra, KTÜ Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Birinci'yi makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Fakülte Dekanına eğitim-öğretim yılının ve dekanlık görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. MYO bünyesinde 600'ün üzerinde öğrenci ile eğitim-öğretime devam ettiklerini ifade eden Çuvalcı, eğitim faaliyetinin yanı sıra, gemi tasarım, projelendirme danışmanlık, saç kalınlık ölçme ve kaynak yöntem danışmanlık hizmetleri verdiklerini söyledi.


KTÜ Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Birinci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulunda yapılan akademik-kültürel faaliyetler ile teknik alanda verilen hizmetleri takip ettiklerini ve gurur duyduklarını söyledi.

 

Dekan Birinci; KTÜ Of Teknoloji Fakültesi'nde İnşaat Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği Bölümlerinde 400'ün üzerinde öğrencinin eğitim-öğretime devam ettiğini, yeni bölümlerin açılması için de çalışma yaptıklarını belirtti. Dekan Birinci, "KTÜ Of Teknoloji Fakültesi'nin gelişmesi ve büyümesi için katkı gösteren, çaba sarf eden KTÜ Rektörlüğüne, Of Kaymakamlığına, Of Belediye Başkanlığına, Fakülte Derneği Yönetimine ve Üyelerine, sivil toplum kuruluşlarına ve Fakülteye sahip çıkan hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24