686 öğrenci Bursluluk için ter döktü

Of’ta ilk ve orta öğretimde öğrenim gören 686 öğrenci, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’nda ter döktü.

686 öğrenci Bursluluk için ter döktü

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı, 2 Haziran Pazar günü yapıldı.

 

Of’ta ilk ve orta öğretimde öğrenim gören 686 öğrencinin ter döktüğü sınav, Of Merkez İsmail Yıldırım İlkokulu ile Of merkez Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu’nda yapıldı. Toplam 45 salonda yapılan sınavda 100 idareci ve öğretmen görev aldı.

 

Saat 10.00’da başlayan ve tek oturumda gerçekleştirilen sınavda öğrencilere Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgilerden 25’er soru soruldu. 120 dakika süreli sınav, 12.00’de sona erdi.

 

Sınavın sorunsuz bir şekilde tamamlandığını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Sınavımızın öğrencilerimize ve ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah sonuçlar öğrencilerimizi ve ailelerini mutlu eder. Of’ta eğitim gören 686 öğrencimiz sınava girdi. Sınav 2 okulumuzda yapıldı. Sınavlarımızı sorunsuz bir şekilde tamamladık. Sınavda görev alan idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu ile Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, sınav yapılan okulları ve salonları gezerek sınav hakkında komisyon başkanları ve sınav görevlilerinden bilgiler aldılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24