61.Bölge İstanbul’da görücüye çıktı

Cuma Uğurlu’nun yönetmenliğini yaptığı ve Oflu esnafların rol aldığı “61. bölge intikam” sinema filmi İstanbul’da düzenlenen Gala gecesiyle gurbetteki Oflularla buluştu.

61.Bölge İstanbul’da görücüye çıktı

Müzik Market İşletmecisi Cuma Uğurlu’nun senaryosunu yazıp yönetmenliğini yaptığı ve Oflu esnafların rol aldığı “61.Bölge İntikam” Sinema filminin 2.Galası İstanbul’da yapıldı.

 

İlk Galasını Of’ta geçekleştiren 61. Bölge, 2.Galasında İstanbul’daki hemşerileriyle buluştu. İstanbul  Bakırköy Galeria Sinema Park Salonlarında düzenlenen Galayı iş, siyaset ve sanat camiasından çok sayıda davetli izledi. Film aynı anda üç salonda birden sahnelendi.

 

Geceye  Sanat camiasından Hülya Polat, Yılmaz Kasapoğlu, Yücel Aktaş, Zeynep Birinci, Taner Eyüpoğlu, Sedat Keskin, TV program yapım ve sunucusu Yasemin Aydın, Mavi Karadeniz TV Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Kuş, sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

61. bölge ekibini TDF Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Ayaz  İstanbul’da ağırlarken Of Havadis’e açıklama yapan Ayaz; “61.bölge intikam filmi projesini hazırlayarak bir ilke imza atan bu kardeşlerimize sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Tamamen amatör bir ruh ama profesyonel bir proje ile hazırlanan bu film izleyenler tarafından takdire şayan bulunurken bu tip projeleri hazırlamak kolay değil cesaret işidir. Sıfır bütçe ve hiç bir tiyatro eğitimi almamış bu oyuncuları kutlamak lazım. Bunlara maddi olarak sahip çıkarsak  daha güzel projelerin peşinden  geleceğine emin olmak lazım. Buradaki bir kaç İş  adamı ile görüşüp bu kardeşlerimizi rahatlatmak acısından sponsor noktasında çalışmalarımız devam ediyor. STK yöneticileri olarak bize düşeni gönül rahatlığı ile yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

 

Yönetmen Cuma Uğurlu ise yaptığı açıklamada; “Sıfır bütçe ile hazırladığımız bu filmi umarım layık olduğu yere taşıyarak bölgemizin sesini herkese duyururuz” diye konuştu.

 

Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24