58 öğretmen ve idareciye Üstün Başarı belgesi

İlçe milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu 58 öğretmen ve idareciye “Üstün Başarı Belgesi” verirken 6 öğretmen ve idareciye de “Başarı Belgesi” takdim etti.

58 öğretmen ve idareciye Üstün Başarı belgesi

Of ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okul ve kurumlarda görevli idareci ve öğretmenlerin performans ve gayretleri nedeniyle almaya hak kazandıkları Başarı ve Üstün Başarı Belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun katıldığı programla takdim edildi.

Yönetmelik gereği eğitim hayatları boyunca üç kez “Başarı Belgesi” alan idareci ve öğretmenler “Üstün Başarı Belgesi” alma hakkını elde ediyor. Bu kapsamda Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve daha önce üç kez “Başarı Belgesi” alan 58 öğretmen ve idarecinin “Üstün Başarı Belgesi” ve 6 öğretmen ve idarecinin “Başarı Belgesi” İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından öğretmen ve idarecilere takdim edildi.

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu toplantı salonunda düzenlenen belge takdim töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Öncelikli olarak başarılı çalışmaları nedeniyle belge almaya hak kazanan idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Çalışan, gayret eden kim olursa olsun biz onun yanındayız ve onun moral ve motivasyonunu artıracak dokunuşlar yapmaya gayret ediyoruz. Sağ olsun idarecilerimiz bugüne kadar tekliflerimizi geri çevirmedi. Bu anlamda en şanslı ilçelerdeniz diyebilirim. Kendilerine şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Biz eğitimciler için sembolik de olsa bu tür ödüllerin önemli olduğunu düşünüyorum. Aldığımız ödüller yarına bırakacağımız kalıcı güzelliklerdendir. Bunlar bir nevi çalışmalarımızın manevi karşılığı sayılır. Bundan sonra da çalışma azim ve gayretinizi artıracağınıza ve daha güzel işlere imza atacağınıza inanıyorum. Tekrar hepinizi başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Sağlıklı, mutlu ve başarılı nice eğitim hayatlarınızın olmasını Rabbimden niyaz ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun konuşmasının ardından Of Rehberlik ve Araştırma Merkezinden Psikolojik Danışman Medine Başaran söz alarak duygu ve düşüncelerini ifade etti. Başaran konuşmasında, “İnsanın çalıştığının fark edilmesi, takdir edilmesi çok güzel bir duygudur. İnanıyorum ki bu bizlere bundan sonra da daha da motive edecektir. Çalışmalarımızda her zaman bizleri destekleyen ve yanımızda olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahsanoğlu’na ve Kurum Müdürümüz Vahdettin Özdağcı’ya teşekkür ediyorum. Belgeyi almaya hak kazanan tüm meslektaşlarımı da kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2022, 16:26

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24