4-6 yaş kursu öğrencilerinin Kur’an okuma heyecanı

Of Merkez Albayrak Kur’an Kursu bünyesinde eğitim gören 4-6 yaş grubu miniklerinin Kur’an-ı Kerim okumasını öğrenmeleri törenle kutlandı.

4-6 yaş kursu öğrencilerinin Kur’an okuma heyecanı

Of Müftülüğü bünyesinde Of Merkez’de eğitim veren Albayrak Kız Kur’an Kursu bünyesinde açılan özel sınıflarda 4-6 yaş grubundaki minklere de Kur’an-ı Kerim ve dini eğitim veriliyor.

Eğitim alarak Kur’an-ı Kerim okumasını öğrenen miniklere düzenlenen törenle çeşitli hediyelere ve belgeleri takdim edildi.

Kur’an Kursu2nun konferans salonunda düzenlenen program Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Törende minik öğrenciler öğrendikleri duaları, ayetleri ve hadisleri okurken, ayet ve hadislerin anlamlarını da okudular.

Tören sonunda Kaymakam Çiçek, Başkan Yardımcısı Öztürk ve Müftü İspiroğlu, öğrencilere hediyelerini ve belgelerini takdim ettiler.

Törende kısa birer selamlama konuşması yapan Kaymakam Çiçek ve Müftü İspiroğlu, öğrencileri kutlarken onları yetiştiren hocalarını tebrik ettiler.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2022, 19:03

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24