28 Şubat İlkokulu öğrencilerinden LÖSEV’e destek

28 Şubat İlkokulu üçüncü sınıf öğrencileri öğretmenlerinin yardımıyla düzenledikleri kermesle Lösemili Çocuklara destek oldular.

28 Şubat İlkokulu öğrencilerinden LÖSEV’e destek

Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle 28 Şubat İlkokulu tarafından öğrenciler, aileleri ve öğretmenlerinin yardımlarıyla kermes düzenlendi.

 

Sosyal sorumluluğu uygulamalı öğretmek istedik

Öğrencilere sosyal sorumluluğu uygulamalı olarak öğretmek istediklerini belirten üçüncü sınıf öğrencilerinin öğretmeni Şükriye Baş; “Hayat Bilgisi dersinde sosyal sorumluluk nedir, yardımlaşmanın önemi gibi konuları derste işledikten sonra bu konuda uygulamalı bir çalışma yapmanın öğrencilerimiz için yararlı olacağını düşündük. Öğrencilerimiz, ailelerimizi ve okulumuzu da işin içine atarak birlikte bir etkinlik yapalım istedik. Kermes düzenlemeye karar verdik. Toplayacağımız paraları da bir hayır kurumuna vermeyi düşündük. Aklımıza LÖSEV geldi. Hem velilerimiz hem de öğrencilerimiz bu projeye büyük katkı gösterdiler. LÖSEV ile de bağlantıya geçtik. Topladığımız paraları buraya bağışlayacağız. Bu projeyle başladık. Projelerimizi devam ettirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

 

Okul öğrencilerinin ve velilerin yoğun katılım gösterdiği kermeste öğrenciler ve veliler tarafından hazırlanan yiyecekler, yine öğrenciler tarafından okuldaki diğer öğrencilere satıldı. Elde edilen gelir LÖSEV’e bağışlandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24