19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100.yıldönümü Of Gençlik Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gün anısına kutlanmakta olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100.yılı ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Of’ta da kutlandı.

 

Hükümet Konağı önünde düzenlenen ilk törende Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özcan Demirel tarafından anıta çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona eren programda Kaymakam Eyüp Fırat gençlerin bayramını kutladı.

 

Etkinliğin ikinci programı Of Gençlik Merkezi’nde düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özcan Demirel ile Kaymakam Fırat, selamlama konuşması yaptılar.

 

‪Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler şiirlerini okudular. Of Karate Takımı sporcularının gösterileri ile devam eden programda Of Basketbol takımının öğrencileri de gösteri yaptı. Of Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi halk oyunları ekibinin gösterilerinin ardından dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

 

Yarışmalarda birinci olan öğrencilerin ödüllerini Kaymakam Eyüp Fırat takdim ederken, diğer öğrencilerin ödülleri de protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

 

‪19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yıldönümü kutlamaları, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24