Of Ak Parti’de Terzioğlu geri döndü

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Hakan AYAS
Ahmet Hakan AYAS - 10 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun Başkanım Of seninle gurur duyuyor.

Ali.
Ali. - 10 yıl Önce

İşte Adalet ve kalkınma Partisi senin aday olmana gerek yok o seni yapıyor ismi üzerinde ama fezli çapoğluna ayıp oldi.Tabiki OFA HEPTEN YAZIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.

Tebrikler
Tebrikler - 10 yıl Önce

Başkanım sizi tebrik ediyorum öyle bir izlenim verdinizki millet aday olmak için Bakanları vekilleri devreye sokar olamazlar ama sizi bu partinin baş noktası genel merkez tarafından devam etmeniz için karar verir Of seninle gurur duyuyor Allah yolunu açık etsin

DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 10 yıl Önce

BAŞKANIN VEYA HER HANGİ BİR VATANDAŞIMIZIN OF ADALET VE KALKINMA PARTİ BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNDA HANGİSİ KAZANIRSA KAZANSI .ALLAH YOLLARINI AÇIK EYLESİN. SEVGİ VE SAYGILARIMLA.

ahmet zorba
ahmet zorba - 10 yıl Önce

HAKAN TERZİOĞLUNUN GEÇMİŞ 3 YILKİ SÜREDE ZAMAN HEP KENDİSİNİN LEHİNE İŞLEDİ. ARTILAR HALİYLE KENDİSİNE YAZILDI. ÖNÜMÜZDE GENEL SEÇİM VAR BUNDAN DOLAYIDIR Kİ SAYIN ADNAN GÜNNARIN KENDİ LEHİNE OLABİLECEK TEŞKİLATLAR KURMASI ÇIKARLARI İÇİN LAZIM OLACAKTIR. PEKİ BEN ŞUNU SORAYIM HAKAN TERZİ YEREL SEÇİMLERDE ADAYLIK SÜRECİNDE BELEDİYE BAŞKANIMIZLA TERS DÜŞDÜĞÜNÜ OF TA SAĞIR SULTAN DAHİ BİLİYOR ASLINDA KENDİ İPİNİ BENCE ÇEKMİŞTİ. OKTAY SARAL İLE DE YILDIZLARININ BARIŞMADIĞIDA BİR GERCEK. PEKİ ŞİMDİ NE OLDUDA ADAY OLMAYACAĞIM DEYİP DE SÖZDE GENEL MERKEZ TARAFINDAN İKNA EDİLİP TEKRAR TEK ADAY OLARAK SEÇİMLERE GİRECEK. NE LERİN HESAPLARINI BİRİLERİ YAPTI DA KİMLERİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜLDÜ.

Nedim
Nedim - 10 yıl Önce

Genel merkez olması gerekeni yapmıştır bana göre ilçe BAŞKANI olmak isteyen bazı şahsiyetler ve ilçe başkanını benim adamım olsun diye uğraşanlar hakan terzi ismi size fazlasıyla yeter hadi hayırlısı

Dursun Varank
Dursun Varank - 10 yıl Önce

akp nin ilçe başkanlığı seçimleri pehlivan tefrikası gibi

ahmet zorba
ahmet zorba - 10 yıl Önce

Sayin gazeteci arkadas
daha once yorum yazdim ama ne hikmetse yayinlamadiniz
yorumumda kimseye hakaret yoktu. Yoksa boyle bir yorum sizimi rahatsiz etti.gazeteciliginizi opjektif yapmazsaniz birgun sizde solarsiniz.siz gazeteciliginizi yapin oflu sagduyulu insanlar herseyin farkinda boyle yaparsaniz kisiylere hizmet eden gazate olursumuz.