Başkan Sarıalioğlu’ndan sorunlara yerinde tespit

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 10 yıl Önce

DEĞERLİ MESAİ ARKADAŞIM VE BELEDİYE BAŞKANIM YOLUN AÇIK OLSUN. İLÇEMİZE 20 YILDAN FAZLA BİR ZAMANDIR HİZMET VERİYORDUN ŞİMDİ İSE BÜTÜN ZORLUKLARI EKİBİNLE İNŞALLAH DAHA KOLAY AŞARSIN .ALLAHTAN KOLAYLIK SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM.

FATİH SEYHAN
FATİH SEYHAN - 10 yıl Önce

1994 YILINDAN BERİ NEREDEYSE AYNI EKOLDEN GELEN BELEDİYE BAŞKANLARI 2002 YILINDAN BERİ HÜKÜMETİNDE AYNI PARTİDEN OLMASI İLE DEVAM EDİYORSADA KİM BANA DİYEBİLİRKİ OF İLÇESİ VE KÖYLERİ 2002 YILINDA ŞÖYLEYDİ ŞİMDİ İSE ALTYAPI VS. ANLAMINDA ÇAĞ ATLADI DİYE BEYLER SAYIN BAŞBAKANA YALAKALIK YAPACAĞIM DİYE YOL KESİP NUTUK ATANLARA SORARIM OFA NE KAZANDIRDINIZ YADA NEYİ BAŞARDINIZ ? İŞ ADAMLARININ KİŞİSEL GAYRETLERİ İLE YAPILAN YADIRIMLARI SAKINHA BİZLER YAPDIK DEMEYİN EN BAŞTA TRAFİK YILLARDIR AYNI YERDE YAZIN MİLLETCE İSYAN EDER HALE GELİYORUZ OF İÇİ TRAFİĞİNDE KALDIRIMLARDA YÜRÜYEMEYEN VATANDAŞLARIN DURUMUDA CABASI SÖZDE DERE KENARINDA SAHİL HATTINDA İNSANLARIN RAHATCA GEZEBİLECEĞİ YERLER OLACAKDI AMA DERENİN ATIKLAR İLE OLMASINA TABİKİ YÜRÜYÜŞ ALANLARI OLMAMALI BİRDE BAZI YERLERE VERİLEN ÇOK YÜKSEK KATLI BİNA İZİNLERİ VARKİ EVLERE ŞENLİK UMARIM OLASI YANGINLARDA MÜDAHALE İÇİN TRABZONDAN YARDIM BEKLEMEZSİNİZ KISACASI SINIFDA KALAN BELEDİYE BAŞKANLARI NE İŞ YAPARKİ ?

FATİH SEYHAN
FATİH SEYHAN - 10 yıl Önce

OF şehir merkezinden balabana gidiş yolu olan karayolu sıfatlı yol damamen evlere şenlik asfalt demeye şahit lazım köy ahalisinin yol kenarına yapmış oldukları ve yol görüşünü kapatan tarım çalışmaları sayesinde yaşanan veya yaşanması muhtemel trafik kazalarına çözüm varmı ? of ilçesine ait 2 dere var iken halen daha bazı mahallelerde suların zayıf akması veya imece usulüyle dağlardan vatandaş tarafından getirilmesine ilişkin çalışma varmı ? buna benzer onlarca rehavet eksikliğine karşılık güneydoğuda aynı durumlar olsa vay devletin haline bizler vergilerimizi verdiğimiz halde devletine bağlılığını her alanda ifade ettiğimiz halde karadeniz nüfusu halen daha güneydoğu halkına göre 2. sınıf muamelesi görüyor hizmet anlamında aksini ispat edebilecek olan varmı ?