Bakan Eker, 2014 yılı Yaş Çay alım fiyatını açıkladı

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 10 yıl Önce

ÇAY MÜSTAHSİLİ HİÇ BİR ZAMAN DÜŞÜNÜLMEMİŞTİR.

40.
40. - 10 yıl Önce

O KADAR UZUN YAZMAYA GEREK YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ÇAY VEREN OFLULAR VE DİĞER VATANDAŞLAR NE YAPSIN.

FATİH SEYHAN
FATİH SEYHAN - 10 yıl Önce

2014 YILI YAŞ ÇAY ALIM FİYATLARINI BAKAN EFENDİ AÇIKLADI ANÇAK VERDİĞİ RAKAMLARDA YENİ ÇAY ALANLARI OLUŞTURMAYIN VS VE ÜRETTİĞİMİZDEN FAZLASINI İTHAL EDİYORMUŞUZ VS İYİ GÜZELDE BAKAN EFENDİ SORMAZLARMI SİZE ÜLKEMİZE KAÇAK ÇAYI KİMLER SOKUYOR NEDEN ENGELLENMİYOR ? KAÇAK ÇAY İTHAL EDENLERİ BİR AÇIKLASANIZDA BİLSEK ? VE BAKANIN MEMLEKETİNDE ÇAYKURUN SATTIĞI ÇAYDAN FAZLASINI NEREDEN GELİYOR AÇIKLASA ? AYRICA ÇAYKURUN VATANDAŞDAN ALDIĞI ÜRETTİĞİ ÇAYIN EBEYCE DÜŞÜK KISMININ DIŞINDAKİ ÜRETİLEN ÇAYI VATANDAŞ KİME SATACAK ? FIRSAT KOLLAYAN ÖZEL SEKTÖR ÜRETİCİYE PARAYI YILLARI İFADE EDEN SÜREDE VERDİĞİNDEN BAKAN EFENDİNİN HABERİ VAR MI ? YADA ÜRETİCİDEN ÇAYI PEŞİN PARAYLA ALACAĞIM DİYE AÇIKLANAN FİYATIN NEREDEYSE YARISINA ALAN FİRMALARIN MAĞDURİY7ETİNİ KİM AÇIKLAYACAK O SALONDA ALKIŞLAYAN YETKİLİLER BAKANA BU SORULARI NEDEN SORMADILAR YADA YEREL MEDYAMIZ ?

UTANMAZLAR BİRDE AÇIKLAMA YAPIYOR
UTANMAZLAR BİRDE AÇIKLAMA YAPIYOR - 10 yıl Önce

BAKAN EFENDİ ÇOK BİRŞEY YAPMIŞ GİBİ BİRDE SÖZLÜ AÇIKLAMA YAPIYOR. YETMEZMİŞ GİBİ FİYATI AÇIKLADIKTAN SONRA BAZI YALAKALAR ALKIŞLIYOR. YAZIKLAR OLSUN SİZE. BU KARADENİZ NE ÇEKTİYLE KARADENİZLİ SİYASETÇİLERDEN ÇEKTİ. OF HAVADİS ORDA OLUP TEPKİ VERECEK CESARETİN OLSA KEŞKE. BİZE BÖYLE HABERLER YAP.

Osman BAŞ
Osman BAŞ - 10 yıl Önce

Çay;
1-Kaçak çay
2-Çaykurun gereksiz işçi, memur maliyetleri, çalışma düzeni vb.
3-Üretimden pazarlamaya kadarki kısımda oluşan gereksiz rantlar,
4-Mühtahsillerin kurumsallaşamaması nedenleriyle, bizi yanı müstahsilleri mutlu etmez, edemez.

kamil salih
kamil salih - 10 yıl Önce

çayların tomurcukları alınınca geride kalan çayların kalitesi düşecek,

FATİH SEYHAN
FATİH SEYHAN - 10 yıl Önce

anlıyamadığım şey açıklanan çay fiyatının bazılarına göre makul olduğu vs bence fiyatdan çok kaçak çay neden engellenmiyor ? diğeride başda oftaki üreticiler ve rizedekiler çok iyi bilirki çaykur üretilen çayları almadığı için çayın yarısından fazlası yok bahasına özel sektöre veriliyor ve parası en az 1 yıl sonra yada sözde peşin alım ile açıklanan fiyatın yarısına veriliyor neden bu 2 soruyu bakan efendiye kimse sormuyor ve alkışlıyor ?