Arıza’ya personel yok ama kesmeye var

YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmed turan
ahmed turan - 11 yıl Önce

geçen yıl elektrik dalgalanmasından elektronik cihazlarım 2 defa yandı fakat şikayetimi bildirmek için aradığımda bir kalasla muhattab olacağımı tahmin etmedim.ofun içinde durum bu köyler daha vahim durumda.

aydın
aydın - 11 yıl Önce

aynen dediğiniz gibi katılıyorum

İBRAHİM TURAN
İBRAHİM TURAN - 11 yıl Önce

Buna müdahale edecek olan kimse kusur bakmasın ama Kaymakamlık ve Belediye yetkilileridir. Tabiki kanunen böyle bir yetkileri yok.Ama doğuda 10 yıl üzerine ihbarname gönderilirken burda ki dürüst vatandaşın suçu ne. Ondan sonra derler görevliye saldırdılar. Git konuş anlat buranın insan profilini. Çokmu zor. Anlayana

bayram eral
bayram eral - 11 yıl Önce

yokmu bunun caresi

SULEYMAN SARI
SULEYMAN SARI - 11 yıl Önce

BUNLAR ÇOK ŞIMARDI ÜLKENIN SAHIBI KENDİLERİNİ ZANNEDER GİBİ DAVRANIYORLAR.BUNLARA BÖYLE OLMADIĞINI DEMOKRATIK HAKKIMIZI KULLANARAK.ORGANIZE OLUP PROTESTO EDELIM.NERDE BU SIVIL TOPLUM KURULUŞLARI BUNLAR NE İŞ YAPARLAR.

görünen köy...
görünen köy... - 11 yıl Önce

zorunlu ihtiyaçlardan olan yol-elektrik-haberleşme hizmetlerinin özelleştirilmesinin yanlışlarış meyvelerini daha olgun verecek.yapılanın gerçekten bir rezalet olduğuna katılmamak halkımıza haksızlıktır.haberinize teşekkür ediyorum.inşallah ses getirir.

halit eral
halit eral - 11 yıl Önce

maalesef elektrik konusunda hizmetin en kötü yapıldığı yer burası. insanlar kapınıza gelip böyle oldu ve sorumlusu sizsisniz . gerekli yollara başvuracağız derlerse o zaman mı hizmet yapacaksınız. iş işten geçince . ama bunun hesabı sorulur demedi demeyin.insana hizmet konusunda çığır açılıyor ama siz orta çağda kaldınız. yazık