Kısırlaştırılıyoruz

Sizlerde farkındasınız herhalde hemen hemen her ailede birkaç çocuğu olmayan aile vardır. Durum o kadar olağan hale geldi ki artık aile kurulduğunda çocuk olacağı şüpheli bakılmaya başlanmış durumdadır. Yani sizlerin anlayacağınız aileler maça bir sıfır mağlup olarak başlamaktadır.

Eskiden durum böyle miydi?! Eskiden yuvalar kurulduğunda aile içerisinde çocuk olması hiç dert edilmezdi. Yuvalar kurulduğunda Allah’ın izniyle yavrular peş peşe gelirdi. Bir iki üç dört ve hatta bazı ailelerde beşe kadar çıkardı çocuk sayısı… Bazı ailelerde ise çocuk sayısı onu bile bulurdu.

Yaptığım araştırmada Allah bir çift evlilikle bir araya geldiğinde çocuk olacak bir şekilde yaratılmışız. Erkeğin spermi kadının yumurtasıyla bir araya geldiğinde hemencecik çocuk olurmuş. Ama günümüzde bu durum biraz tuhaflaşmaya başladı. Artık çiftler evlendiklerinde ne hikmetse çocuk olmamaya başladı. Artık erkeğin spermi kadının yumurtalarını döllememeye başladı. Tabi burada hamdolsun bazı ailelerde çocuk sorunu olmadığından geleceğimiz adına çokta sevinçli olduğumu buradan yazmak isterim. Burada sorun ne oluyorsa artık ne olduysa spermlerimiz yumurtaları döllememekte!

Sorun nedir?! Kader deyip geçecek miyiz yada bunun sebeplerini mi araştıracağız?!

Bugün ki yazımda bunun kader olmadığını bizleri bilerek kısırlaştırmaya çalıştıklarını açıklayacağım.

Burada sorun yediklerimiz içtiklerimizde. Ne acıdır ki yediklerimiz ve içtiklerimizin genleriyle oynadılar. Eskiden kendi tohumlarımızı kullanırken bugün gelinen noktada kendi tohumlarımızı kullanmayıp dışarıdan almaya başladığımızdan bu sorunlar artmaya başladı. Bugün gelinen noktada tohumlarımızı Avrupa ve İsrail’den aldıktan sonra bu sorun zirve yapmaya başladı. Bana göre bu dışarıdan aldığımız hibrit yani devamı olmayan tohumların genleriyle oynamaktalar. Bu art niyetli adamlar bizlerin soyunu savaşlarda kurutamadığından bu yola başvurarak çoğalmamızı istememektedirler. Bundan dolayı da bizlere sattıkları tohumların genlerinde oyun oynamaktalar. Olur mu?! Bana göre olur! Bu adamlar bu kadar bizlere düşmandır. Bu adamların bizlerin yüzüne gülmesine sakın inanmayın. Bu gülüşlerin arakasında mutlaka bir art niyet vardır. Eğer böyle olmasaydı bu Amerika, Avrupa ve İsrail PKK denilen hala hazırda ne olduğu belli olmayan bu eli kana bulaşmış örgüte destek verirler miydi?!

Buradan tüm yetkililere seslenmek isterim; Hiç vakit geçirmeden mutlaka bir tohum bankası kurmamız lazım gelmektedir. Ülkemde onlarca gen mühendisi var . Onlar bir araya gelmeli ve kendi tohumumuza yetiştirip gelecek nesillere aktarılması için bir tohum bankası kurmamız lazım gelmektedir. Bu o kadar zor bir iş değildir. Bizlerin bin yıllık tohumlarımız bizlere Allah’ın izniyle hayat bahş ederken bu tohumları hayata kazandırarak bugün ve gelecek nesillerimiz için bizlere hayat olacak adımlar atılması lazım gelmektedir. Eğer bugün ki gibi yapmamaya devam edersek Allah muhafaza yarın gelecek nesillerimizi bu hibrit tohumlar sebebiyle kısırlaştırılmanın yanında başka tehlikeler beklemektedir…

Bu durumda milli bir duruş sergilemek gelecek nesillerimiz için çok gereklidir…

YORUM EKLE

banner81

banner22

banner21

banner24