TDF’li gençler kan vermeye doyamıyor

TDF Gençlik Kolları, İstanbul’daki Trabzonsporlu taraf dernekleri ve Kızılay ile ortaklaşa düzenledikleri kan bağışı kampanyasında 185 ünite kan bağışı topladılar.

TDF’li gençler kan vermeye doyamıyor

Bakırköy Özgürlük Meydanı’ndaki kan bağışı kampanyası, Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları, Bordo Mavi Net, Gurbetçi Gençler ve Rahatsuz Tayfa adlı gruplar tarafından gerçekleştirildi. 

       

Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir, kan bağışının önemine dikkat çekerken, “Federasyonumuza bağlı gençlik kollarıyla, Trabzonspor’umuzun çok değerli taraftar oluşumları çok önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar. Kan, kaynağı insan olan en hayati ihtiyaç. Trabzon ve Trabzonspor’umuzu temsil eden bu oluşumların kan verme bilincine sahip olması kadar daha güzel ne olabilir” diye konuştu. 

 

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Korkut Yılmaz Ayaz, bir şenlik havasında kan verme organizasyonu düzenlediklerine ifade ederken, “Toplam 185 ünite kan alındı. Bu dördüncü organizasyonumuz ve bu organizasyonda 185 ünite kan topladık.     

Federasyonumuza bağlı gençlik kolları bundan sonra da topluma faydasına olan bu tür organizasyonlara devam edecek” şeklinde konuştu.

 
Bakırköy Özgürlük Meydanı’ndaki etkinlik, horon, kemençe ile süslenirken, kan veren 185 kişiye Trabzon’un ünlü beton helvası ve Bakırköy TSClub’tan resmi ürünler hediye edildi. 

 

Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24