TDF yeni hizmet binasına kavuştu

Trabzon Dernekleri Federasyonu uzun bir süredir mücadelesini verdiği yeni hizmet binasına kavuştu.

TDF yeni hizmet binasına kavuştu

Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF), uzun bir süredir mücadelesini verdiği yeni mekanına kavuşuyor.

İstanbul Fatih, Org. Nafiz Gürman Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı ve 15 bağımsız bölümden oluşan taşınmaz, kiralama yoluyla 10 yıllığına federasyona tahsis edildi.

TDF Başkanı İsmail Şatıroğlu yaptığı açıklamada; “Uzun bir süredir mücadelesini verdiğimiz bir hayalimiz gerçek oldu. federasyonumuza mekan temini çalışmalarımızın sonunda, yeni mekanımıza kavuşuyoruz. İstanbul Fatih, Org. Nafiz Gürman Caddesi üzerinde, 4 katlı ve 15 bağımsız bölümden oluşan taşınmazın kiralama yoluyla 10 yıllığına federasyonumuza tahsisi tamamlanmıştır” dedi.

Yeni binanın gerekli tüm tadilatlar yapıldıktan sonra Federasyon Merkezî ve Trabzon Evi olarak tanzim edileceğini belirten Başkan Şatıroğlu; “Eğitim, kültür sanat, aş evi ve tüm STK faaliyetleri için Trabzonlu derneklerin, sanatçıların, öğrencilerimizin ve hemşehrilerimizin hizmetinde olacaktır. Tüm bu süreçlerde bizleri yalnız bırakmayan ve desteğini hiç esirgemeyen TBMM Ak Parti Grup Başkanvekili Hemşehrimiz Sayın Mehmet Muş’a, Fatih Belediye Başkanı Hemşehrimiz Sayın Ergün Turan’a, emeği geçen herkese ve kıymetli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde yeni binamızın çalışma şartlarını düzenleyerek faaliyete başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24