Sinan Karaaslan AK Parti’den Aday Adayı

Sinka Gayrimenkul sahibi Sinan Karaaslan, 24 Haziran’da yapılacak olan 27.Dönem Milletvekilliği için AK Parti’den İstanbul 3.Bölgeden Aday Adayı oldu.

Sinan Karaaslan AK Parti’den Aday Adayı

Oflu genç işadamlarından Sinka Gayrimenkul’un sahibi Sinan Karaaslan, 24 Haziran’da yapılacak olan 27.Dönem Milletvekilliği için AK Parti’den İstanbul 3.Bölgeden Aday Adayı oldu.

 

AK Parti İstanbul İl Başkanlığına adaylık başvurusunu yapan Karaaslan; “İstanbul 3. Bölge AK Parti’den Milletvekili aday adaylığımızı yaptık. Daha güçlü bir Türkiye için Allah yolumuzu açık eylesin. Hep birlikte yeni hedeflere” ifadelerini kullandı.

 

Sinan Karaaslan Kimdir?

1981 yılında Of’ta beş kardeşli bir ailenin en büyük çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. İlk, Orta ve Lise eğitimini Trabzon’da tamamlamıştır. Anne ve babasını küçük Yaşta kaybettiği için ortaokul çağlarında ticarete atılıp Karadeniz bölgesinde genç yaşta sergilemiş olduğu başarılı iş hayatından dolayı kendinden sıkça bahsettirmiştir. Sivil toplum kuruluşlarında çeşitli birimlerde aktif görevlerde bulunmuştur. Hedefleri ve vizyonu doğrultusunda 2015 yılından itibaren ticari ve siyasi çalışmalarına İstanbul’da devam etmektedir. Gayri menkul ve inşaat sektöründe uluslararası bir çok projede yer almıştır.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24