Şampiyon Tellioğlu Vakfı

Bu yıl 12.si düzenlenen Of, Hayrat, Çaykara ve Dernekpazarı dernekleri arası futbol turnuvasının şampiyonu Tellioğlu Vakfı futbol takımı oldu.

Şampiyon Tellioğlu Vakfı

Of Hayrat Derneği tarafından bu yıl 12.si düzenlenen Dernekler arası futbol turnuvasının finali yapıldı.

 

Bahçelievler Yenibosna Şehir Stadında oynanan final maçının ardından Tellioğlu Vakfının Futbol Takımı şampiyon oldu.

 

Soma’da hayatını kaybeden Maden Şehitleri anısına saygı duruşunun yapılmasıyla başlayan karşılaşmanın ilk yarısı Tellioğlu Vakfı’nın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

Maçın bitimine saniyeler kala Doğanköyspor beraberliği yakaladı ve maç uzatmalara kaldı. Uzatma süresinde de gol olmayınca şampiyonu penaltı atışları belirledi.

 

Doğanköyspor’u 6-4’le gecen Tellioğlu Vakfı, geçen yılın ardından bu yıl da şampiyonluğa ulaştı.

 

Maçın ardından kupa töreni yapıldı. Şampiyon takıma kupasını Of Hayrat Derneği Başkanı Mustafa Saral verdi.

 

Saral törende yaptığı konuşmada; “Bu yıl 12. sini düzenlediğimiz turnuvanın  kardeşçe başlayıp kardeşçe bitmesi bizleri onurlandırmıştır. Mutlu olduk. Bir bütünlük içinde yürümemiz için bu tür etkinlikler bizleri bir arada tutmaya  vesile oluyor. Bundan sonraki turnuvalarda bu birlikteliği herkesten bekliyorum herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Tellioğlu Vakfı Başkanı Emrullah Tellioğlu da yaptığı konuşmada; “Bu turnuvada İki takım da şampiyon olmuştur. Doğanköy ve Tellioğlu takımlarının ikisi de şampiyondur. Tellioğlu takımı sadece kupa almıştır. Centilmence bir karşılaşma çıkaran her iki takımın futbolcularını kutluyor ve tebrik ediyorum. Bu birliktelik sizlerin eseridir'” ifadelerini kullandı.

 

Kupa töreninin ardından Hatıra fotoğrafları çekilerek Havai fişek gösterileri ile son buldu.

 

Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayrama Ali Tellioğlu
Bayrama Ali Tellioğlu - 10 yıl Önce

Kardeşlik havası içinde geçen 2014 yılı futbol turnuvasının galibi bu turnuvayı tertip eden Of-Hayrat Derneği yöneticilerini ve futbol turnuvasına katılan Dernekleri ve bütün futbolcuları tebrik ediyor birlik beraberliğin kardeşlik içinde devamını diliyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24