Of Hayrat Futbol turnuvası başladı

Of Hayrat Dernekleri tarafından geleneksel hale getirilen Dernekler Arası Futbol Turnuvasının 12.si düzenlenen törenle start aldı.

Of Hayrat Futbol turnuvası başladı

Of Hayrat Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Of, Hayrat, Çaykara ve Dernekpazarı  Dernekleri arası futbol turnuvası  başladı.

 

Bu yıl 12.si düzenlenen ve 15 takımın katıldığı turnuvanın maçları İstanbul Zeytinburnu Uğur Tütüneker halı saha tesislerinde oynanacak.

 

Turnuva öncesinde düzenlenen Müzik ve eğlence şöleninde sahne alan İslam Yıldız, davetlileri kemençe ve horona doyurdu.

 

Of Hayrat Derneği Başkanı Mustafa Saral turnuva öncesinde yaptığı konuşmada; “On iki yıldır devam eden bu kardeşliğimizi bu tür etkinliklerle pekiştirerek geleceğimiz olan gençlerimize sağlam bir gelecek bırakmak istiyoruz. Bizden sonra gelecek olan gençlerin bu işleri daha iyi yapabilmesi adına mücadele veriyoruz.  Turnuvaya katılan tüm takımların centilmence mücadele etmelerini temenni ediyorum. Turnuvanın iyi geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Turnuvanın  ilk maçı gecen yılın şampiyonu Tellioğlu ile Doğanköy arasında oynandı. İlk haftanın diğer karşılaşmalarında ise Tavşanlı ile Serince ve Aydınöz ile Bölümlü Dernek Takımları arasında  oynandı.

 

Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24