Fatih Aktürk AK Parti’den İstanbul Aday Adayı

Of Havadis Köşe Yazarımız Fatih Aktürk, 24 Haziran’da yapılacak olan 27.Dönem Milletvekilliği için AK Parti’den İstanbul 3.Bölgeden Aday Adayı oldu.

Fatih Aktürk AK Parti’den İstanbul Aday Adayı

Of Havadis Köşe Yazarlarımızdan Fatih Aktürk, 24 Haziran’da yapılacak olan 27.Dönem Milletvekilliği için AK Parti’den İstanbul 3.Bölgeden Aday Adayı oldu.

 

AK Parti İstanbul İl Başkanlığına adaylık başvurusunu yapan Aktürk; “Hüsnü niyetle çıktığımız yolumuzun akıbetinin de hayırla sonuçlanması için dualarınızı eksik etmeyiniz inşallah” ifadelerini kullandı.

 

Fatih Aktürk Kimdir?

1982 yılında Trabzon’un Of ilçesinde dünyaya gelen Fatih Aktürk ilk, orta ve lise eğitimini Of’ta tamamladı. Of İmam Hatip Lisesi’nin ardından Celal Bayar Üniversitesi Salihli Meslek Yüksek Okulunda Dış Ticaret bölümünü bitirdi. 2005 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde İşletme Yüksek Lisansını 2008 yılında tamamladı.

 

Çalışma hayatına 2004 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Halk Ekmek A.Ş.’de Yazı İşleri Personeli olarak başladı. Halen İnsan Kaynakları Şefi olarak aynı kurumda görevini sürdürmektedir. Yönetim – Organizasyon, Endüstriyel İlişkiler, Sosyal Güvenlik Mevzuatı, İşçi İşveren İlişkileri başlıca uzmanlık alanları arasında yer almaktadır. 2015 yılında Öz Gıda İş Sendikası ile birlikte yürütülen ‘’Gıda Sektöründe Genç İşgücünün Yeterliliğine Dayalı Eğitim Müfredatı Hazırlama’’ ve ‘‘Gıda Sektöründe Yeterliliğe Dayalı Sınav ve Belgelendirme Merkezi Kurulması’’ Projelerinde komite üyesi olarak görev aldı. Proje kapsamında Fransa’daki gıda işletmeleri, Mesleki Yeterlik Kurumu ve Mesleki Eğitim Merkezlerini incelemek üzere Fransa’ ya gerçekleştirilen çalışma ziyaretinde yer aldı.

 

Türkiye Gençlik Vakfı ve İbn Haldun Üniversitesi tarafından düzenlenen Genç Yönetici Okulu programını 2018 yılında başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı. Halen İstanbul Arel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim dalı Yönetim – Organizasyon bölümünde doktora eğitimine devam etmektedir. Evli, orta derecede İngilizce bilmektedir.   

  

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24