CUMDER’de Yaşar Çakır 4.kez başkan

Cumapazarı Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin 8.olağan kongresinde mevcut başkan Yaşar Çakır, 4.kez başkanlığa seçildi.

CUMDER’de Yaşar Çakır 4.kez başkan

Merkezi İstanbul’da bulunan ve kısa adı CUMDER olan, Cumapazarı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 8.olağan kongresi İstanbul’daki dernek merkezinde yapıldı.

Üç dönemdir dernek başkanlığını başarıyla yürüten Yaşar Çakır, tek aday olarak girdiği kongrede 4. Kez başkanlığa seçildi.

Kongreye katılan dernek üyelerinin birlikte yaptığı kahvaltının ardından başlayan kongrede dernek başkanı Yaşar Çakır yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Başkan Çakır konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Öncelikle derneğimizin kurulduğu günden bu yana derneğimizde iğnenin ucu kadar dahi olsa emeği geçen birbirinden değerli iş adamlarımıza, dernek başkanlarımıza, yönetici ve üye arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ahirete göç etmişlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Ayrıca gece gündüz demeden günün her 24 saatinde yanımda olarak bana en büyük desteği veren bu yıl 73. yaş gününü kutladığımız bu derneğin eli, kolu ve ayağı olan başkan yardımcım ihtiyar delikanlı Abdullah Koç’a da en büyük teşekkürü borç biliyorum.

Dernek yönetimi olarak canla başla çalışarak köylülerimize hizmet verme yönünde imkanlarımız ölçüsünde seferber olduğumuzun altını özellikle çizmek istiyorum.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada halkımızın her sıkıntılı anında yanlarına olmaya özen göstereceğiz. Bir konunun altını özenle çizmek istiyorum. Derneğimizin kira derdi yok. Ne olur aidat ödemelerimize özen gösterelim. Bizler derneğin parasını kendi paramızdan daha çok koruyoruz. Çok rica ediyorum ne olur aylık 10 lirayı derneğimizden esirgemeyin. İnanın ki üye aidatlarınızla çok daha farklı hizmetler yapacağız. 2018 yılına kadar 30-35 öğrencimize burs verdik. 2019 yılında bu sayı 5’e indi. Öğrencilerimizin taleplerini karşılayamamak beni çok üzdü. Ne olur üye aidatları konusunda hassas davranalım. İnanın düzenli üye aidatları ile öğrencilerimizin bursa taleplerini rahatlıkla karşılayabileceğiz.

Bizim amacımız dernek olarak köylülerimiz ile derneğimiz çatısı altında dertleşmek, eğlenmek ve hasret gidermektir. Buradan tüm köylülerime sesleniyorum. Sizlerle birlikte olmak bizleri mutlu eder. Lütfen derneğimize sahip çıkalım. Sizlerin görüş ve önerileri ile gurbette bulunan hemşerilerimizle birlik olma yönünde tek yumruk olalım. Bir elin nesi var, iki elin sesi var anlayışı ile gücümüze güç katalım. Köyümüzün değerlerine sahip çıkmalıyız. Bundan sonraki yıllarda dernek olarak daha güzel hizmetler ile karşınıza çıkmak için sizleri bizlerin saflarında görmek istiyoruz. Yapacağımız çalışmalar ile umarım sizleri mutlu edeceğiz. Ancak mutluluk tek taraflı değil sizlerinde bizlerin yanında olması en büyük arzumuzdur. Çalışınca oluyor. Sizlerin dua ve maddi desteklerinize ihtiyacımız olduğunu bir kez daha vurgulayarak, Yönetim kurlunda bugüne kadar benimle görev yapmış tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor yeni seçilecek yönetimimizin mahallemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum”

Kongrede Cumder Kadın Kolları adına kurucu başkan Suzan Saral Öner, Of Hayrat Derneği Başkanı Mustafa Saral, Of Uğurlu Derneği Başkanı Yaşar İlhan, Of Saraçlı Derneği Başkanı Mustafa Bahri Vahapoğlu, Rize İkizdere İksenitliler Derneği Başkanı Ömer Okumuş, Güngören İnşaatçılar Derneği Başkanı Fikret Turan ve Of Solaklı Platformu Başkanı Yılmaz Çakır da birer konuşma yaptılar.

Divan Başkanlığına Ankara Emniyet Eski Müdürü Cumapazarlı Cevdet Saral, katip üyeliklere ise Cumapazarlı Enerji İş Sendikası Genel Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Altunsoy ile Emekli Tekel Başmüfettişlerinden Cumapazarlı Talip Zeki Okur Seçildiler. Gündem Maddelerinin görüşülmesi ardından mevcut başkan Yaşar Çakır 4.Dönem dernek başkanlığına seçildi.

Dernek organlarına seçilen kişiler:

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine;

Yaşar Çakır, Dursun Yılmaz, Murat Saral, Abdullah Koç, Neriman Saral, Ersin Saral, Celal Zengin, Mehmet Sarıalioğlu, Veysel Saral, Mustafa Saral, Tuğba Yıldırım,

Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine;

Ekrem Saral, Suzan Sara Öner, Cevher Koç, İlknur Sarıalioğlu, Kerem Baba, Burak Baba Ahmet Sarıalioğlu, Nevin Saral, Mehmet Karakaş, Ali İhsan Koç, Emre Öztürk,

Denetleme Kururlu Asil Üyeliklerine;

Talip Zeki Okur, Doğan Öner, Emel Saral;

Denetleme Kururlu yedek üyeliklerine,

Murat Akın, Kadir Zengin, Ayhan Özer;

Federasyon Delegeliği asil üyeliklerine;

Yaşar Çakır, Mahmut Altunsoy, Murat Saral, Neriman Saral, Mehmet Sarıalioğlu, Abdullah Koç, Veysel Saral, Murat Aydın,

Haysiyet Divanı üyeliklerine;

Doğan Yılmaz, Ali Kemal Akın, Ömer Şen, Nuri Zengin

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24