Cumder Afrin’de kahraman ordumuz ile savaşmaya hazır

Merkezi İstanbul’da bulunan Cumapazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, düzenlediği basın açıklaması ile Zeytin Dalı Operasyonuna destek vererek Afrin’de kahraman ordumuz ile birlikte savaşmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Cumder Afrin’de kahraman ordumuz ile savaşmaya hazır

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı Operasyonlarına destek veren Cumapazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, düzenlediği basın açıklaması ile yediden yetmişe Afrin’de kahraman ordumuz ile birlikte savaşmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

 

İşte CUMDER’in Basın Açıklaması;

“Türkiye, sınır güvenliğini sağlamak, hem kendisi hem de bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak için adım atmış ve Afrin’de sınır ötesi harekâtı devam etmektedir.

 

Trabzon İli Of İlçesi Cumapazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak; Ulusal güvenliğimizi korumak amacıyla devletimizin aldığı bu kararı yürekten destekliyor, ve arkasında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.

  

Zeytin Dalı Harekâtı, evrensel hukuk ve BMGK terörle mücadele kararları ile BM Sözleşmesi’nde yer alan meşru müdafaa hakkı çerçevesinde başlatılmıştır; dolayısıyla bu harekât, meşrudur ve uluslararası hukuka uygundur.

 

Masum insanları katleden ve ülkemizin güvenliğine de açık tehdit oluşturan terör gruplarına sessiz kalmamız beklenemezdi.

 

Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında devam eden operasyonlarıyla Türkiye’nin, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde verdiğini hepimiz görmekteyiz.

 

Tüm Sivil Toplum Kuruluşlarını, teröre karşı ortak duruş sergileme yönünde ülkemize ve ordumuza destek vermeye davet ediyoruz.

 

Trabzon İli Of İlçesi Cumapazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız.

 

Bugüne kadar Zeytin Dalı operasyonunda hayatını kaybeden şehitlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. 

 

Kahraman Ordumuzun Allah yardımcısı olsun.

 

Trabzon İli Of İlçesi Cumapazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak yediden yetmişe Afrin’de kahraman ordumuz ile birlikte savaşmaya hazır olduğumuz ifade etmek istiyoruz.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24