Bolitoğulları iftarda bir araya geldi

Bolitoğulları ailesi tarafından Güngören’de düzenlenen ve çok sayıda aile mensubunun katıldığı iftarda kurulma aşamasında olan “Bolitoğlu Vakfı” hakkında da aile mensuplarına bilgi verildi.

Bolitoğulları iftarda bir araya geldi

Of’un önemli ailelerinden olan Bolitoğulları, Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle 3. geleneksel iftarını Güngören’de gerçekleştirdi.

 

 “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş” olan Ramazan-ı Şerif ayının manevi hazzından, bereketinden faydalanmak için 3’üsü düzenlenen Bolitoğlu Ailesi iftarı sıcak bir aile ortamında gerçekleştirildi. 

 

Çok sayıda aile mensubunun katıldığı iftarda kurulma aşamasında olan “Bolitoğlu Vakfı” hakkında da aile mensuplarına bilgi verildi.

 

Güngören Belediyesi Cevizlik Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ve kardeşliğin pekiştiği, sohbetlerin edildiği, çayların içildiği Bolitoğlu Ailesi iftarına çok sayıda aile mensubu katıldı.

 

VAKIF ÇALIŞMASI HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Gelecek günlere güzellikler katabilmek ve tüm dostlara iyilikte bulunmak için “Bolitoğlu Vakfı” çalışmaları yürüten aile, iftar sonrası kurulma aşamasında olan vakıf hakkında istişare yaptı.

 

Aile üyelerine vakıf konusunda bilgilendirme sunulurken iftar programı verilen diş kirası hediyeler ve yapılan duayla son buldu.


Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24