Birleşik Makililer’de Başkan Türk güven tazeledi

Of-Hayrat Birleşik Makililer Derneği’nde tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan İdris Türk, oy birliğiyle yeniden başkan seçildi.

Birleşik Makililer’de Başkan Türk güven tazeledi

Of-Hayrat Birleşik Makililer Derneği’nde kongre heyecanı yaşandı. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan İdris Türk, oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Katılımcıların salona sığmadığı kongrenin divan başkanlığını Bahçelievler Trabzonlular Derneği Başkanı Selami Aykut yaptı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gündemin diğer maddelerine geçildi. İdris Türk denetleme ve faaliyet raporunu bizzat okudu, kongre oy birliğiyle raporları ibra etti. Daha sonra yine İdris Türk’ün okuduğu gelir-gider tablosu da aynı şekilde kongre tarafından ibra edildi.

 

Dernek yönetim kurulu üye sayısının 15’ten 21’e çıkarma yetkisinin yönetim kuruluna verilmesi yönündeki tüzük değişikliği de oy birliğiyle kabul edildikten sonra seçime geçildi.

 

Salonda başka liste çıkmayınca İdris Türk’ün listesi tek liste olarak seçime girdi ve mevcut liste yeni dönemde oy birliğiyle göreve getirilmiş oldu.

 

Başkan Türk, seçimin ardından kısa bir teşekkür konuşması yaparak  genelde STK’ların özelde de kendi derneklerinin hem hemşehrileri hem de ülke menfaati için sahip olduğu öneme vurgu yaptı.

 

Yeni dönemde insan kaynaklarının daha iyi değerlendirilmesi için proje ve çalışmalar yürüteceklerini anlatan Türk, artık bu mekanlara sığmadıklarını ve derneğin kendi mülkünü edinme zamanının geldiğini, bunu da  ortaklaşa mülkiyet yöntemiyle çözmeyi düşündüklerini ifade etti.

 

Of-Hayrat Birleşik Makililer Derneği’nin 15 kişilik yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.

 

İdris Türk, İslam Sarıoğlu, Ferşat Yıldırım, Zekeriya Özel, Üzeyir Albayrak, Şeref Sarmusak, Refik Kıroğlu, Nedim Albayrak, İdris Ersin, Mustafa Mollaibrahimoğlu, Muammer Ersin, Enes Gedik, Reşat Atalay, Bahattin Barut ve Ali Yılmaz

 

Yönetim Kurulu’na eklenecek yeni üyeler daha sonra belirlenecek.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24