Başkan Emrullah Tellioğlu; Birlikte güç oluruz

Of Hayrat Derneği Başkanı Mustafa Saral'ın istifasının ardından başkanlık görevine seçilen Emrullah Tellioğlu, yaptığı açıklamada “Birlikte güç oluruz” dedi.

Başkan Emrullah Tellioğlu; Birlikte güç oluruz

Of Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Saral'ın sağlık sorunları nedeni ile görevi bırakmasının ardından yönetim kurulu üyeleri tarafından Başkan Yardımcısı Emrullah Tellioğlu başkanlığa seçildi.

Başkanlık görevine getirilen Emrullah Tellioğlu yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İşte Tellioğlu’nun açıklaması;

Değerli Dostlarım ve Hemşehrilerim

11 yıldır birlikte görev yaptığımız Değerli Yol Arkadaşım Mustafa Saral Başkanlığında ve tüm Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte iyi niyet ve özveriyle var gücümüzle çalıştık, Camiamıza değer katmak için elimizden geleni yaptık.

Sevgili dostum Mustafa Saral'ın görevinden affını istemesi üzerine Yönetim Kurulu arkadaşlarımızın teveccühü ile Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildim.

Öncelikle 11 yıldır birlikte çalıştığım Sayın Mustafa Saral'a ve bu görevi bana layık gören Yönetim Kurulu arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ederim.

Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla ve camiamızın destekleri ile birlikte var gücümüzle çalışarak bugüne kadar yaptıklarımızın üzerine ilaveler yapmaya, camiamıza yakışır bir yönetim kurulu olmaya ve camiamızın var olan marka değerini daha da yukarılara taşımaya çalışacağız.

BİZ ANCAK BİRLİKTE GÜÇ OLURUZ.

Siz değerli hemşehrilerimden doğru yapılan işleri takdir ederek bizleri motive etmenizi,

hatalı yapılan işleri de yapıcı eleştiriler yaparak camiamıza katkı sağlamanızı bekliyoruz.

ALLAH bu görevde bizleri mahçup etmesin, camiamıza iyi hizmetler ve doğru işler yapmayı nasip ve müesser etsin İNŞALLAH.

Tüm iyi dilek ve temennilerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24