Ak Partili Babuşçu’dan TDF’ye ziyaret

AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti İstanbul Eski İl Başkanı Aziz Babuşçu Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Merkezini ziyaret etti.

Ak Partili Babuşçu’dan TDF’ye ziyaret

AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti İstanbul Eski İl Başkanı Trabzon Düzköylü Aziz Babuşçu, Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Merkezini ziyaret etti.

 

Ziyarette TDF Genel Başkanı Mustafa Demir, TDF Siyaset Komisyonu Başkanı Yusuf Kızıldağ, Yönetim Kurulu üyeleri, TDF Kadın Kolları Başkanı Asuman Sula Durmuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, TDF Gençlik Kolları Başkan Vekili Şaban Can ve yönetim kurulu üyeleri, Denetleme ve Disiplin kurulu üyeleriyle Basın mensupları ve delegeler hazır bulundular.

Genel Başkanımız Mustafa Demir'in kısa giriş konuşmasının ardından söz alan Aziz Babuşçu, Düzköy ilçesinden hemşehrisi olan Demir ile federasyonumuz hakkında sürekli istişare içerisinde olduklarını ifade etti.

 

1 Kasım’da yapılacak olan genel seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Babuşçu daha sonra Karadeniz insanının kolay aidiyet sağladığını, farklı aidiyetler arasında da birleştirici ve kucaklayıcı rol oynadığını vurgulayarak hemşeri sivil toplum kuruluşlarının önümüzdeki dönemlerde çok daha önemli misyonlar yüklenmesi konusuna da dikkat çekti.

 

Hemşerileri ile bir arada bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirten Aziz Babuşçu'ya Genel Başkan Mustafa Demir ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ziyaret, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Delegeler ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

Haber-Foto: TDF Ajans 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24