Nuhoğlu Vakfı’nın 14. Hayrat Buluşması

Nuhoğlu Vakfı tarafından bu yıl 14.sü düzenlenen Hayrat Buluşmaları yoğun bir katılımla şölen havasında geçti.

Nuhoğlu Vakfı’nın 14. Hayrat Buluşması

Nuhoğlu Vakfı tarafından gerçekleştirilen Hayrat Buluşmalarının 14.sü düzenlendi.

 

Hayrat Meydanında gerçekleşen etkinliklere İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzon Vali Vekili Abdurrahman Karakoç, Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, Of Kaymakamı Eren Arslan, Hayrat Kaymakamı Tuğba Genç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İstanbul Kadıköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu, Osmaniye Sumbas Belediye Başkanı Osman Nuri, Nuhoğlu, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilodzic, Nuhoğlu Vakfı’nın Kurucu Başkanı Ömer Çetin Nuhoğlu, Nuhoğlu Vakfı Başkanı Hayrettin Nuhoğlu, Nuhoğlu Vakfı’nın çeşitli İl ve İlçe Temsilcileri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Protokol Üyelerine öğle yemeği ikramının ardından Hayrat Meydanında kurulan etkinlik alanında başlayan etkinliklerin açılış konuşmasını Ev Sahibi Belediye ve Hayratlıar Derneği Başkanı sıfatıyla Mehmet Nuhoğlu yaptı. Başkan Nuhoğlu’nun ardından etkinliğe katılan davetliler birer birer kürsüye davet edilerek birer kısa selamlama konuşması yaptılar.

 

Of Halk Oyunları ekiplerinin horon ve kolbastı gösterilerinin ardından Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da bir konuşma yaparak Nuhoğlu Vakfı önderliğinde Of ve Hayrat İlçelerinde düzenlenen lise ve üniversite hazırlık kurslarında yakalanan başarı hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

 

Konuşmaların ardından Nuhoğlu Vakfı tarafından düzenlenen hafta sonu kurslarında eğitim alarak lise ve üniversitelere yerleşen öğrenciler kürsüye davet edilerek kendilerine plaket verildi.

 

Öğrencilerin başarıları karşısında sevincini gizleyemeyen Nuhoğlu Vakfı Danışmanlar Meclisi Başkanı Ömer Çetin Nuhoğlu; “Bu tablo karşısında söyleyecek kelime bulamıyorum. İnşallah bu öğrencilerimizin mezuniyet törenlerinde de bir arada olur ve keplerini havaya fırlatışlarını birlikte seyrederiz. Katılımlarınız nedeniyle tüm davetlilere ve Vakfın eğitim projelerine katkı ve desteklerini esirgemeyen tüm destekçilere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmalar esnasında alana gelen Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu ve Teknik Direktörü Halilodzic’i gören vatandaşlar alkış ve tezahüratlarla konuşmaların önüne geçtiler.

 

 

“İnek beklerken Trabzonspor Başkanı olma hayali kurmuştum”

Törende konuşan Hacıosmanoğlu; “Hayrat’tan yetişmiş çok sayıda değerimiz var. İşadamı ve bürokraside önemli mevkilerde olan ve ilçemize katkılar veren çok sayıda büyüğümüz var. Aralarında en az okuyan birisi benim. İlkokulu zorla bitirdim. Her sene babamın ricalarıyla öğretmenlerimiz sınıfımızı geçirirlerdi. İnek beklerken sevdalısı olduğumuz Trabzonspor’a başkanlık hayali kurardım. Allah’a şükürler olsun o hayalim gerçek oldu. Başka bir şey isteseydim belki de o olacaktım. Bu demektir ki ne için mücadele ederseniz Allah size onu nasip eder. Bu sezon güzel bir ekip kurduk. Gemileri yaktık gidiyoruz. İnşallah sizlerin ve milyonlarca Trabzonspor sevdalılarının özlemle beklediği başarılara ulaşacağız. Hocamız da aramızda. Oyuncu arkadaşlarımız da gelecekti ama önemli bir maçımız var. Antremanları nedeniyle hocamızla biz geldik. İnşallah başka bir etkinlikte oyuncu arkadaşlarımız da bizimle birlikte olurlar” ifadelerini kullandı.

 

Teknik Direktör Halilodziç de kısa bir konuşma yaparak taraftarları selamladı. Programın ardından Hacıosmanoğlu ve Halilodziç’e büyük sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar kendileri fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştılar.

 

Törenin sonunda müzik ve eğlence vardı. Yöresel sanatçılar sahne alarak müzik ve kemençe eşliğinde katılımcılara bol bol horon oynattılar.

 

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24