Hayrat yolundaki heyelan 20 gündür temizlenemiyor

Of-Hayrat yolunda yaklaşık 20 gün önce meydana gelen heyelanda kapanan anayol aradan geçen uzun süreye rağmen hala açılmaması Hayratlıları çileden çıkardı.

Hayrat yolundaki heyelan 20 gündür temizlenemiyor

Of Hayrat yolunda yaklaşık 20 gün önce meydana gelen heyelanda Hayrat’ın dünyaya açılan tek çıkış yolu olan Of-Hayrat Karayolu ulaşıma kapanmıştı.

 

Karayolları tarafından yolun bir şeridi ulaşıma açılırken aradan geçen uzun süreye rağmen yoldaki heyelan malzemesi henüz temizlenmedi.

 

Karayollarının bir iş makinesi görevlendirerek yolu ulaşıma açamamasına isyan eden sürücüler, karayollarının Hayrat’ı üvey evlat olarak gördüğünü ifade ettiler.

 

Heyelan nedeniyle yolun bir bölümü tamamen ulaşıma kapanırken ikinci şeridin de yarısının heyelan nedeniyle moloz malzemelerle dolu olduğunu belirten sürücü Ekrem Yılmaz, “Bölgemiz yağışlı bir bölge. Sürekli olarak bu tarz olaylarla karşılaşıyoruz. Ancak karayolları bu sıkıntılarımıza müdahalede hep geç kalıyor. Yolumuz bazen haftalarca böyle kapalı kalıyor. İlçemize ulaşımın sağlandığı tek yol olması nedeniyle yoğun bir trafik oluyor. Allah göstermesin özellikle de gece iki aracın aynı anda karşılaşması üzücü bir olaya sebebiyet verebilir. Yetkililerin bir an önce yolu açmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OLMAZ.
OLMAZ. - 10 yıl Önce

HANİ BUNLARA YOL DAYANMIYORDU LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ.

vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

karayolları il müdürü diyor ki ben işime bakarım gerisine karışmam hayrat yolunun ne önemi var önceliği nedir ki.... olacak mutlaka bakalım hallederiz...

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24