Hacıbektaşoğlu; 5 dakika düşünün 5 yılı heba etmeyin

Hayrat’ın Balaban Beldesi’nin eski Belediye Başkanı Ömer Hacıbektaşoğlu, “5 yıl önce Balaban’a sunduğumuz hizmetlerin çok daha fazlasını bu kez Hayrat halkımıza da ulaştırmak için Hayrat Belediye Başkanlığına adayım” dedi.

Hacıbektaşoğlu; 5 dakika düşünün 5 yılı heba etmeyin

2009 yılında Hayrat’ın Balaban Beldesi’ne Ak Parti’den belediye Başkanı seçilen Ömer Hacıbektaşoğlu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Hayrat Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den Aday Adayı olduğunu açıkladı.

 

BALABAN’A ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPTIK

Balaban Beldesi’ne önemli hizmetler kazandırdığını belirten Hacıbektaşoğlu, “Halkımızın büyük bir teveccühü ile Balaban Beldemize Belediye Başkanı seçildik. Önemli hizmetlerde bulunduk. Maddi imkansızlıklar içinde boğuşan belediyemizi hizmet eden bir kurum haline getirdik. Yol çalışmalarına ağırlık verdik. Önemli yatırımlar yaptık. Dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar’ın katkılarıyla yol betonlamaları ve asfaltlamalar yaptık. İçme suyumuzu sağlıklı ve yeterli hale getirdik. Belde merkezimizin çevre düzenlemelerine ağırlık verdik ve belde merkezimizi şehir görünümüne kavuşturduk” dedi.

 

HAYRAT’IMA DA HİZMET ETMEK İSTİYORUM

Trabzon’un Büyükşehir olması nedeniyle Balaban’ın mahalleye dönüştüğünü belirten Hacıbektaşoğlu, “Balaban’da edindiğimiz tecrübe ve deneyimlerimizi Hayrat’ımız için kullanmak istiyorum. Hayrat halkımızın da bu konuda bizden beklentileri var.  Bu talepler karşısında Hayrat Belediye Başkanlığı için aday olmaya karar verdim. İnşallah partimizin de teveccühü ve takdirleri ile bir dönem de Hayrat’ımıza Hizmet edebilmek için çalışacağım” diye konuştu.

 

İNŞALLAH ADAY GÖSTERİLİR

Balaban Beldesine yaptığı önemli hizmetlerle Balabanlıların takdirini toplayan Hacıbektaşoğlu’nun Hayrat’a aday olmasını sevinçle karşılayan Hayratlılar, “Ömer Başkanın Balaban’a yaptığı hizmetleri takdirle karşılıyoruz. İnşallah Hayrat için de Partimiz tarafından aday yapılır. Balaban’a yaptığı hizmetlerin daha fazlasını bu kez Hayrat’ımız için yapar” ifadelerini kullandılar.

 

ÖMER HACIBEKTAŞOĞLU KİMDİR?

1957 yılında Of’ta doğan Hacıbektaşoğlu, İlkokulu Balaban Ağaçlı Mahallesinde, Orta Okulu Of’ta ve Liseyi Trabzon’da okudu. Yüksek Öğrenimini KTÜ de tamamlayan Hacıbektaşoğlu, Yaklaşık 40 yıldır Of Sanayi Sitesi’nde ticari faaliyetine devam ediyor. 29 Mart 2009 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde Hayrat İlçesi Balaban Beldesi Belediye Başkanlığı’na seçilen Hacıbektaşoğlu, Trabzon’un Büyükşehir statüsüne dönüşmesinin ardından Balaban Belediyesi’nin kapanması nedeniyle 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Hayrat Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuş, ancak aday gösterilmemişti. Hacıbektaşoğlu evli ve 4 çocuk babasıdır.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan akyüz
hasan akyüz - 5 yıl Önce

millete hizmet yolunda girdiğin bu yolda rabbım yar ve yardımcın olsun.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24