AK Parti Hayrat’ta Karaahmetoğlu yeniden başkan

AK Parti Hayrat İlçe Başkanlığının 7.olağan kongresinde mevcut başkan Serkan Karaahmetoğlu yeniden başkanlığa seçildi.

AK Parti Hayrat’ta Karaahmetoğlu yeniden başkan

AK Parti Hayrat İlçe Başkanlığı’nın 7.olağan kongresinde mevcut başkan Serkan Karaahmetoğlu yeniden başkanlığa seçildi.

AK Parti Hayrat İlçe Başkanlığı’nın 7.Olağan Kongresi Hayrat YİBO Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

Kongreye AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu, İl Başkanı Haydar Revi, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Parti Yöneticileri ve partililer katıldı.

Verdiğimiz sözleri tek tek tutuyoruz

Kongrede konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Bismillah diyerek partimizin ilçe kongrelerine Hayrat’tan başlıyoruz. AK Parti kuruluşundan itibaren sırtını sadece millete yaslayan, gücünü yalnız milletten alan bir parti olarak temayüz etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın deyişiyle Ak Parti’nin hamurunu milletimiz yoğurmuştur. AK Parti’nin kumaşını millet dokumuştur. İşte bu nedenle Ak Parti kuruluşundan bugüne vesayet odaklarının değil, milletin direktifleriyle hareket eden, güç odaklarının değil milletin hayallerini gerçekleştiren ve dünya beşten büyüktür diyerek ümmetin umutlarını taze tutan ender siyasi hareketlerden birisi haline gelmeyi başarmıştır. Pandemi olmak üzere yaşadığımız bütün olumsuzluklara rağmen seçim döneminde halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye başladık. Seçimden önce söz verdiğimiz gibi sadece Trabzon’un merkezine değil, 18 ilçenin tamamına kaynaklarımızı adil bir şekilde tahsis ediyoruz. Başta içme suyu, kanalizasyon ve yol gibi alt yapı meseleleri olmak üzere ilçemizin çözüm bekleyen meselelerine çözüm üretmeye başladık.”
 


Güçlü Türkiye vurgusu
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu da kongrede, "Dünyada adını duyuran öncü bir ülke küresel güç haline geldik. Biz bunu yaparken inandığımız yolda yürüdük” dedi.



Prangaları kaldırdık
Ardından kürsüye çıkan Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ise, "AK Parti bu milletin umudu ile kuruldu. AK Parti sağlıktan savunma sanayine ülkemizde ilkleri gerçekleştirmiştir. Demokrasimizin gelişmesi noktasında Türkiye’nin ayağındaki prangaları kaldırmıştır.” şeklinde konuştu.

“Türkiye’nin bu şahlanışına mazlum milletlerinde ihtiyaçları vardır. Yola çıkış amacımızı hiçbir şekilde unutmadık. Davamıza sıkı sıkıya bağlıyız.” diyen Cora, "Kongrelerimiz büyümemize vesile olmalıdır. Demokrasi şölenine, liderimizin arkasında durduğumuzun en önemli göstergesi, fotoğrafıdır. Sizlerin emrinde olmaya devam edeceğiz. Kardeşliğimizi bozmak isteyenlere Allah fırsat vermesin” şeklinde konuştu.

Erdoğan’a Teşekkür

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Revi, "Fındık ve çay fiyatları konusunda teşekkür ediyorum. Fiyatlar üreticileri memnun etmiştir. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, her zaman üreticilerin yanında olmuştur” dedi.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler;

Serkan Karaahmetoğlu

Ahmet Şahin

Necdet Hacıosmanoğlu

Bayram Musaoğlu

Mustafa Yeşilyurt

Yasemin İmamoğlu

İlyas Altıner

Sadık Yılmaz

Hüseyin Sarmusak

İhsan Özcan Özkanca

Nurettin Mollaoğlu

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler;

Mustafa Meral

Ahmet Fettahoğlu

Mehmet Ali Zengin

Sırrı Kasapoğlu

Halil İbrahim Akosman

İhsan Öztel

İl Kongre Delegeleri;

Serkan Karaahmetoğlu

Aziz Murtezaoğlu

Salih Öztel

Mehmet Nuhoğlu

Nevzat Şeker

Kadir Koç

Ali İzmirli

Erol Nural

Ömer Hacıbektaşoğlu

Ahmet Şahin

Mehmet İmamoğlu

Yurttaş Yeşilyurt

Erkan Fettahoğlu

Cengiz Özkanca

Tufan Yeşilyurt

İl Kongre Delegeleri Yedek Üyeleri;

Durali Araz

Hasan Yiğit

Mehmet Ali Zengin

Ekrem Akosman

Halit Kasap

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24