Nuhoğlu’ndan Of Havadis’e ziyaret

Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürü Ali Nuhoğlu gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ile bir süre sohbet etti.

Nuhoğlu’ndan Of Havadis’e ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Trabzon Şube Müdürü Ali Nuhoğlu gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, Yayın Kurulu Üyemiz İzzet Keleş ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Mustafa Yaşar ile bir süre sohbet etti.

Of Havadis’in yaşamında önemli bir yeri olduğunu belirten Müdür Nuhoğlu; “Ankara’da Gazi Üniversitesi’nde eğitim gördüğümüz yıllarda memleket hasretimizi Of Havadis’le gideriyorduk. Sosyal medyanın bu denli yoğun kullanılmadığı o dönemlerde memleketimizden haberleri Of Havadis’ten takip ediyorduk. Eğitimimizi tamamlayıp BİK’de göreve başlamamın ardından görev süremde denetiminde de geldim. Bu gün de Şube Müdürü olarak sizleri ziyarete geldim. Gayretinizi ve mücadelenizi yakından biliyorum. Görevimizin yanı sıra bölgeden biri olarak da bu çalışmalara şahidiz. Sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret nedeniyle mutlu olduklarını ifade eden Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar; “Ziyaretiniz bizleri onurlandırmıştır. 2007 yılında çıkmış olduğumuz uzun soluklu yolculuğumuza yoğun bir gayretle devam ediyoruz. Bir yandan kurumumuza karşı sorumluluğumuz yerine getirerek ilanlarımızı yayınlıyoruz, bir yandan da bölgemizde yaşanan gelişmeleri okurlarımıza ulaştırmaya gayret ediyoruz. Kurumumuzun bize katkıları yadsınamaz. İlanlarla maddi anlamda önemli bir destek sunuyorsunuz. Bizler de Basın İlan Kurumuna teşekkür ediyoruz. İnşallah bu destekler devam eder de bizler de halkımıza hizmet vermeye devam ederiz” diye konuştu.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24