Dursun Dereli Flash TV’de Of Havadis’i tanıttı

Karadeniz müziğine yön veren besteleri ile alkışlanan Oflu hemşerimiz Dursun Dereli, Flash TV’deki programında Of Havadis’i tanıttı.

Dursun Dereli Flash TV’de Of Havadis’i tanıttı

Radyo ve TV programları ile Karadeniz kültürüne katkı sağlayan Oflu hemşerimiz Dursun Dereli, Horon Show programı ile Flash TV ekranlarından hemşerilerine konuk oluyor.

 

Karadeniz müziğinin yeni prensesi Gizem Kara ile her Perşembe akşamı izleyicileri ekran başına toplayan Dereli, yöresel türküleri ve otantik müzikleri ile beğeni topluyor.
 
Dereli ve Kara’nın son programına Of Havadis İstanbul Temsilcisi Sadullah Dervişoğlu konuk oldu.

 

Programa davet edilmekten mutluluk duyduğunu belirten Dervişoğlu, “Of Havadis ekibi olarak programa davet edildik. Of’u ve Ofluları elimizden geldiği kadar temsil etmeye çalıştık. TV aracılığı ile Oflu hemşerilerimize seslenerek Of’u Ofhavadis’ten takip etmelerini önerdik. Ofluların olduğu her yerde Of Havadis’in de olacağını belirttik” ifadelerini kullandı.

 

Gazeteyi çok beğendiğini belirten Dursun Dereli ise “Gazeteyi ben de ilk defa gördüm ve çok beğendim. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

Sanatçı Gizem Kara ise “Sanatçılar olarak medyaya büyük ihtiyacımız vardır. Bu anlamda sesimizi uzaklara ileten sizlere başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 11 yıl Önce

Sayın hemşerimiz Dursun DERELİ nın Flaş TV.çıkması çok güzel daha ileri diyorum.Sağlık ve Mutluluk dileklerimle sevgiler.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24