Öğretmen Recep Ali Düzenli son yolculuğuna uğurlandı

Yılan sokmasına bağlı olarak alerjik rahatsızlığı sonucunda hayatını kaybeden Dernekpazarılı Öğretmen Recep Ali Düzenli, Dernekpazarı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Öğretmen Recep Ali Düzenli son yolculuğuna uğurlandı

Dernekpazarı Gülen Mahallesi’ndeki çay bahçesinde çay topladığı esnada arazide bulunan yılan tarafından ısırılmasına bağlı olarak hayatını kaybeden Trabzon Karadeniz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Recep Ali Düzenli son yolculuğuna uğurlandı.

KORONAVİRİS’E RAĞMEN YOĞUN KATILIM

Öğretmen Recep Ali Düzenli’nin vefat haberini alan çok sayıda seveni kendisini son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Dernekpazarı Gülen Mahallesi’ndeki hanesi önünde kılınan cenaze namazına Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Memeur Sen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara, okul ve kurum müdürleri, öğretmen arkadaşları, akrabaları, ailesi ve çok sayıda yakını katıldı.

Koronavirüs önlemleri kapsamında son dönemlerde cenaze namazları az sayıda katılımlarda kılınırken Öğretmen Düzenli’nin cenaze töreninde yoğun katılım yaşandı.

Düzenli’nin cenaze namazı sosyal mesafe gözetilerek kılındıktan sonra naaşı aile mezarlığına defnedildi.

ZEHİRLENME BULGUSUNA RASTLANMADI

Alerjik rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen Düzenli, olayın meydana gelmesinin ardından önce Of Devlet Hastanesi’ne ardından da KTÜ Tıp Fakültesi’ne sevk edilmişti.

Of Devlet Hastanesi’ne bilinci açık ve konuşur vaziyette gelen Düzenli, alerjik rahatsızlığı nedeniyle kısa sürede ağız, dudak ve boğaz bölgesi şişerek nefes alma sorunu yaşamaya başladı.

Hortumla nefes alma kolaylığı sağlanan Düzenli, helikopterle ulaşımda solunum sıkıntı yaşanacağı düşüncesiyle kara yolunda KTÜ’ye sevk edildi. Burada kalbi duran Düzenli, yapılan müdahalelere rağmen hayata veda etti.

Trabzon Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan otopsi sonucunda herhangi bir zehir bulgusuna rastlanmazken ölüm nedeninin solunum yetmezliğine bağlı kalbin durması olarak belirlendiği öğrenildi.

Alerjik rahatsızlığını bilen Düzenli, olayın hemen ardından çay bahçesinden eve kendi başına geldiği ve kullanmakta olduğu ilaçlarını kullandığı öğrenildi.

Ancak alerjik rahatsızlığı nedeniyle vücudunda şişme meydana gelen Öğretmen Düzenli’nin boğazı ve dilinin şişmesi sonucu nefesinin daralması ve solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2020, 18:11

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
cevdet aydın
cevdet aydın - 4 yıl Önce

ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun,,,,neden of’ta trabzon’da yılan ışırığı ile ilgili ilaçlar yokdur neden bulundurmuyorlar ALLAH korusun ben simdi evden dişari çıkmaya cok korkuyorum çünkü ilaç yok ya yılan ışırırsa ??? hiç böyle bişe olurmu ??? zaten doğu karadenize zehirli yılanlar cok var bunu herkes biliyor ona rahmet of ve trabzonda ilaç yok bu keşinlikle inanilmaz taha fazla tehlike olmaması için İNSALLAH tüm hastahanelerimiz ilaç bulundururlar insAllah.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24