Falcı; Taht işi baht işiymiş

Ak Parti Dernekpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Falcı, Taht işinin baht işi olduğunu belirterek Belediye Başkan Adayı seçilen Dr. Mehmet Aşık’a başarılar diledi.

Falcı; Taht işi baht işiymiş

Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti’den Dernekpazarı Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Yaşar Falcı, Belediye Başkan adayının belli olmasının ardından basın açıklaması yaptı.

 

Falcı yaptığı açıklamada; “Öncelikle çıkmış olduğumuz bu hizmet kervanında bizimle yol arkadaşlığı yapan, bize gönül veren, bizler için dua eden, emek veren tüm dostlarımıza ve özellikle de sesimizi duyuran değerli  basınımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. ALLAH hepinizden razı olsun.

 

Yaklaşık 4 aylık adaylığı sürecinde ilçemizde örnek bir aday adaylığı süreci yaşandı. Tüm aday adayı arkadaşlarıma bunun için özellikle teşekkürü borç bilirim.

Bu zaman zarfında Dernekpazarı’mıza kendimizi ve projelerimizi anlatmaya çalıştık. Bu süre zarfında aday adayı diğer arkadaşlarım veya diğer parti adaylarından kimseyi karalamadım, kimse hakkında olumsuz görüş bildirmemeye azami gayret gösterdim ve bundan sonra da bu durumu sürdürme kararlılığında olacağım. Amacı hizmet olan tüm arkadaşlarımıza yardımcı olmaya, destek olmaya devam edeceğiz. İlkeli, kararlı ve dürüst siyaset yapmaya çalıştık.
Kimseye yapamayacağımız bir şey vaat etmedik. Hizmet odaklı düşündük ve en yakınımdan en uzağıma kimseye şahsi menfaat sağlayacak  hiç bir vaadimiz de olmadı.

 

Dostlarım;  

Taht işi baht işi derlermiş, hayırlısıysa olsun diyerek çıktığımız bu yolda, Türkiye’mizin dört bir yanındaki dostlarımızdan hep bu yönde  dualar aldık, demek ki hayırlısı böyleymiş biz buna inandık. 

 

Memleketimizin bu hassas  günlerinde davamızın yanında olmak zorundayız.  Allah memleketimize zeval vermesin, kişiler gelip geçer ama Türkiye’miz payidar kalacaktır.

Bu vesileyle yeni aday arkadaşımız sayın Dr. Mehmet Aşık beye de  başarılar dilerim.

Her şey Dernekpazarı için diyoruz.

Allaha emanet kalın…

 

Yaşar Falçı

Ak Parti Dernekpazarı Belediye Başkan Aday Adayı

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24