Dernekpazarı’nın aday dayanışması göz kamaştırıyor

Dernekpazarı’nın Ak Partili aday adayları, birlikte çalışmaları ve ziyaretleriyle tüm Türkiye’ye ve diğer ilçelere örnek bir çalışma sergiliyorlar.

Dernekpazarı’nın aday dayanışması göz kamaştırıyor

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti’den Dernekpazarı Belediye Başkanlığı için aday adayı olan adaylar, çalışmalarıyla adeta göz kamaştırıyorlar.

 

Birçok ilçede aday adayları partinin toplantılarında zorunlu olarak bir araya gelirken, Dernekpazarı’nın Ak Partili aday adayları, birliktelikleriyle tüm ilçelere örnek oluyorlar.

 

8 aday adayı başvuru yapmıştı

Dernekpazarı Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den sekiz aday adayı başvuruda bulunmuştu.  Mevcut İlçe Başkanı Zeki Avni Usta, Mevcut Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız, Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Falcı, Eski Başkan İbrahim Yüce, Eczacı Süleyman Balcı, SYDV Müdürü Dursun Atalay, Bölümlü Çay Fabrikası Müdür Yardımcısı Mehmet Erdil ve Dr. Mehmet Aşık, başkan adayı olabilmek için müracaatta bulunmuşlardı.

 

Birlikte yemek yiyip, birlikte esnaf ziyaret ediyorlar

Adaylar Dernekpazarı ilçesinde hemen hemen her gün bir araya geliyorlar. Birlikte yemeğe giden aday adayları, esnaf ziyaretlerini de birlikte yapıyorlar. Akşam ev ziyaretlerini de birlikte yapan aday adayları seçmen listeleri üzerindeki çalışmalarını bile birlikte yapıyorlar.

 

Amacımız partimizin kazanması

Başkan adaylarından Yaşar Falcı, bu birlikteliğin tüm Türkiye’ye örnek olması gerektiğini belirterek; “Birçok ilçemizde aday adayları bir ortamda bulunmuyorlar. Partimizin toplantılarına bile zorla katılıyorlar. Caddelerde, sokaklarda, etkinliklerde ve cenazelerde bir araya gelmemek için mücadele ederken biz yemeklerimizi bile birlikte yiyoruz. Seçmen listeleri üzerindeki çalışmalarımız bile birlikte yapıyoruz. Neticede birimiz adayımız olacak. Ama bizim için önemli olan partimizin kazanmasıdır. Partimiz kazanırken de en yüksek oyu hangi adayla alacaksa onun iyi tespit edilerek aday gösterilmesidir” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
oflu61
oflu61 - 10 yıl Önce

hepsi çoluk çocuk vah dernek pazarımın halleri

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24