Dernekpazarılı muhtarın Çedaş isyanı

Dernekpazarı Zincirlitaş Köyü Muhtarı Tevfik Arslan, Çedaş’ın silahsız soygun yaptığını belirterek elektrik paylarını ödediğimiz halde 40 haneye uzun süredir elektrik bağlanmadığını ifade etti.

Dernekpazarılı muhtarın Çedaş isyanı
Çaykara Ulucami Köyü ile Dernekpazarı Zincirlitaş ve Akköse köylerinin de arazi ve evleri bulunan Karayemiş Mahallesi’nde yaz aylarında yaklaşık 50 hane şenleniyor.
 
Mahallede elektrik bulunmadığını belirten Zincirlitaş Köyü Muhtarı Tevfik Eraslan, “Eskilerimiz -silahlı eşkıyalar dağda yakaladıkları insanları soyar, nesi var nesi yoksa  alırlardı- derdi. Şimdilerde ise Çoruh Elektrik, silahsız soyguna başladı. Bizler Karayemiş Mahallesinde ihtiyaç duyduğumuz elektrik için gerekli çalışmaları  tamamladık. Çoruh Elektrik bizden elektrik iştirak paylarını talep etti. Yaklaşık 40 kişi bu payları ödedik. Ancak aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen hiçbir çalışma yapılmadı. Çalışmanın neden başlamadığını ve elektriklerimizin ne zaman bağlanacağını her sorduğumuzda da oyalayıcı cevaplar aldık. İki yılı aşkın bir zaman öncesi paramızı verdiğimiz halde hiçbir çalışmanın  olmaması, bizim Çoruh Elektrik tarafından dolandırılıp soyulduğumuzun kanıtı değil mi? Bu kurumun sorumlu olduğu bir merci yok mu? Basın aracılığıyla gerekli mercilere şikayetimizi yapıyoruz. Gereğinin yapılmasını istiyoruz” diye konuştu.
 
Haber-Foto: Fahri Düzenli

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24