Dernekpazarı Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat veda etti

Dernekpazarı Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, 2,5 yıllık hizmetine son noktayı koydu.

Dernekpazarı Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat veda etti

Ardahan İli  Damal Kaymakamlığına atanan Dernekpazarı Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, düzenlenen veda programı ile Dernekpazarı’ndan ayrıldı.

 

Dernekpazarı Erme Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Devlet Eski Bakanı Eyüp Aşık, Çaykara  Kaymakamı Musa Üçgül, Of Kaymakamı  Eren Arslan, Köprübaşı Kaymakamı Hamza Özer, Arsin Kaymakamı Salih Altun, Yomra Kaymakamı  Fatih Akkaya, Rize Hemşin Kaymakamı Faruk Erdem, Çaykara Cumhuriyet Baş Savcısı Yaşar Fatih Mengüç,  Çaykara Cumhuriyet Savcısı İsmail Gökhan Orman, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Dernekpazarı Belediye Başkanı Cevdet Cemal  Cansız, Taşkıran Belediye Başkanı Refik Albayrak, Uzungöl Belediye  Başkanı Abdullah Aygün, Müftü Abdullah Aksoy, İl Genel Meclisi  üyeleri Mustafa Haci Abdullahoğlu, Hüseyin Dereli ve Yüksel Coşkun, Muhtarlar, Kamu Kurum Yöneticileri, memurlar, esnaf ve  vatandaşlar katıldı.

 

Yemekte konuşan Başkan Cansız, Kaymakam Canpolat ile uyum içinde çalıştıklarını, Dernekpazarı halkının da kendisinden memnun olduğunu belirtti.

 

Dernekpazarı’nın 20 yılda çok yol katettiğini belirten Devlet Eski Bakanı Eyüp Aşık; “Avrupa ülkelerine heves eden bizler, onların seviyesine yaklaştık. Onlarda ne varsa biz de de o var artık. 20 yıl sonra Almanya hariç tüm Avrupa ülkeleriyle eşit seviyede olacağız. Bu topluluk, Kaymakamın çalışmalarından duyulan memnuniyeti göstermektedir. İlk Kaymakamımız Efgan Ala’nın geldiği noktayı biliyoruz. İnşallah diğer kaymakamlarımız da ülkemizin önemli kademelerine gelerek memleketimize hizmetlerine devam edeceklerdir” diye konuştu.

 

Kendisi için düzenlenen güzel geceye teşekkür eden Kaymakam Canpolat; “2,5 yıllık görev süremizin sonuna geldik. İlçemizden çok mutlu ayrılıyorum. Bundan sonra bulunacağım her yerde Dernekpazarlıların bir evi var artık. Sizlere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Duygusal anların yaşandığı gecede Kaymakam Canpolat’a çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

Haber-Foto: Fahri  Düzenli

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 11 yıl Önce

YENİ GÖREVNDE BAŞARILAR, ÖMÜR BOYU SAĞLIK VE MUTLULUK DİLEKLERİMLE.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24