Atatürk Ortaokulu’nun yılsonu şöleni

Dernekpazarı Atatürk Ortaokulu tarafından düzenlenen yılsonu programı şiirden türküye, skeçten halkoyunları gösterisine kadar birbirinden güzel etkinliklerle renkli anlara sahne oldu.

Atatürk Ortaokulu’nun yılsonu şöleni

Dernekpazarı Atatürk Ortaokulu öğretmenleri Şeyma Kaya ve Ahmethan Yılmaz önderliğinde hazırlanan yılsonu programı renkli anlara sahne oldu.

 

Metehan Aydın, Arif Sarıcaoğlu, Tacettin Yalçınkaya, Özlem Dereli, İrem Topaloğlu ve Nurgül Ayazoğlu adlı öğrenciler Testere skecini sundular.

 

Fatmanur Ekşioğlu adlı öğrenci Ahmethan Yılmaz hoca ile birlikte şiir okurken Onur Baba  adlı öğrenci de şarkı söyledi.  

 

Muhammed Ali Yıldırım, Seyfullah Altuncu, Enes şükrü Senarslan ve Hasan Uzun adlı öğrenciler de Cici kızlar müzikli gösterisinde sahne aldılar.

 

Şiir bölümünde “Bilmem ki nemsin” adlı şiiri Abdulsamet Düzenli, “Ben hayatta en çok
babamı sevdim” adlı şiiri Yasemin Sandıkçı, “Demedim mi” adlı şiiri Ömer Faruk Üstün ve “Karadut” adlı şiiri de Zeliha Odabaş seslendirdi.

 

Ersin Yeşilyurt yönetimindeki okul korosu ile Erhan Karadeniz yönetimindeki halk oyunları ekibi de gösterileri ile programa renk kattılar. Halk Oyunları için düzenlenen sahne günlük yaşamı en güzel bir şekilde yansıtırken görülmeye değerdi.

 

Okul öğretmenlerinden Deniz Gökdeniz "Karşıya Çifte Çamlar" şarkisini söyleyerek ve Kadir Özcan ise “Sessiz Gemi” adlı şiirle programa eşlik ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24