Ak Parti Dernekpazarı’nda Usta yola devam dedi

Ak Parti Dernekpazarı İlçesi’nin 4.olağan kongresinde mevcut Başkan Zeki Avni Usta güven tazeleyerek yola devam dedi.

Ak Parti Dernekpazarı’nda Usta yola devam dedi
Ak Parti Dernekpazarı İlçesinin 4.olağan kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Zeki Avni Usta, güven tazeleyerek Ustalık döneminde de başkanlığa devam dedi.
 
Ak Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi  Çaykara ve Dernekpazarı üyeleri, Akçaabat, Sürmen, Of ve Çaykara İlçe Başkanları, komşu Belediye Başkanları ve Dernekpazarı Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız’ın katıldığı kongrede Erol Tosun, Süleyman Çalışkan, Coşkun Şahin, Ekrem Üçüncü ve Ahmet Üstün’den oluşan divan yerini alarak  gündeme geçildi.
    
İlçe Başkanı, Belediye Başkanı, İl Başkanı ve Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu’nun konuşmalarından sonra seçimlere geçildi. Rakipsiz Başkan Zeki Avni Usta’nın listesi üyeler tarafından oylandı.
 
Bıyıklıoğlu, yaptığı konuşmada, Avrupa'da sanayisi oturmuş ülkelerin bile ekonomisinin Türkiye'den çok geride olduğunu belirterek, ''Bu başarı da istikrarlı yönetimden geçmektedir. Milletimiz kendine hizmet edene vefakardır'' dedi.
 
Yenden başkanlığa seçilen Zeki Avni Usta yaptığı teşekkür konuşmasında; “Sizlerin isteği ve  ısrarıyla göreve tekrar talip oldum. Güveninize layık olmak için gecemi gündüzüme katarak   çalışacağımdan emin olmanızı dilerim. Sayın Başbakanımızın dediği gibi bu  dönem benimde  ustalık dönemim olacaktır. İlçemin tüm sorunlarını biliyorum. Bu dönemde inşallah hepsinin çözümünü sağlayacağım. Bu kış kıyamette buraya gelerek destek ve moral gücü veren  herkese teşekkür eder, hepinizi saygıyla selamlarım” ifadelerini kullandı.
 
Usta’nın yönetiminde ise şu isimler yer aldı;
Salih Düzenli, Recep Yıldız, Tevfik Eraslan, Cevdet Biber, Selahattin Yıldız, İbrahim Cansız, M.Riza Erdoğan, Ahmet Küçük, Abdullah Gür, Abdulcelil Akyol, Kamil Söğüt, Tuğba Atalay, Yusuf İpekçi ve Y.Yılmaz Güney.

Haber-Foto: Fahri Düzenli

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OFLİİ
OFLİİ - 12 yıl Önce

ÖZELİKLE EĞİTİME DESTEK.....

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24