Kaymakam Ayrancı Çaykara’ya veda etti

Erzincan Vali Yardımcılığı görevine atanan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, düzenlenen veda gecesi ile Çaykara’ya veda etti.

Kaymakam Ayrancı Çaykara’ya veda etti

İçişleri Bakanlığı´nın 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Erzincan Vali Yardımcısı görevine atanan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı için Çaykara Belediyesi tarafından Uzungöl’de veda gecesi düzenlendi.

 

Çaykara´da yaklaşık 2 yıl görev yapan ve Çaykara halkının sevgisini kazanan Ayrancı, adına düzenlenen veda gecesinde yaptığı duygu dolu konuşmasıyla katılımcılara hüzünlü anlar yaşattı.

 

Sunuculuğunu Çaykara Öğretmenevi Müdürü Hilmi Kanık´ın yaptığı veda gecesine, Trabzon Eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Sürmene Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız,  Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, Trabzon Barosu Başkanı Av.Sibel Suiçmez, Of Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Şaban Uysal, Çaykara Eski Müftüsü Ali Fuat Baycan, Siyası Parti ilçe Başkanları, İlçenin tüm mahalle muhtarları, kurum müdür ve amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

 

Ev sahibi olarak konuşma yapan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok; “Kaymakam Ayrancı ile 2 yıl boyunca çalıştım. Kaymakamımız bu süre zarfında ilçemizde gönülden gönüle insanlarımızla bir köprü kurmuş. Özellikle bölgemizde ne kadar yaşlı ninemiz, yaşlı dedemiz varsa, ne kadar şehit yakını varsa bir program dâhilinde en az 15 günde bir herkesi ziyaret etmiştir. Bu anlayışla Çaykaramıza hoş bir seda bırakmıştır. Önemli olan insanların kalbini nakşetmek. Kaymakam Ayrancı´yı bizler ileride Vali olarak görmek istiyoruz. 2 yıl boyunca kendisi ile hiçbir sorun yaşamadık. Bu nedenle ilçemize yaptığı katkılardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisine sağlıklı, mutlu uzun bir yaşam diliyorum,” dedi.

 

Gecede konuşan Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, "Aşk ile çalışan yorulmaz ilkesiyle yaptığı işe yüreğini katan, uyumlu, samimi, çalışkan ve mütevazi kişiliği ile gönüllerde yer tutan, Devlet ile milleti sevgiyle buluşturan çalışmaları ile Çaykaramıza yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyoruz" dedi.

 

Veda gecesine katılanları selamlayarak sözlerine başlayan Of Kaymakamı Eyüp Fırat, “Görev yaptığımız süre boyunca bulunduğumuz bölgeden ağız tadıyla ayrılabilmek, en önemlisi hayır duasıyla da uğurlanabilmektir. Bugün hepimiz müşahede ettik ki değerli kardeşim hayır duaları almıştır. Allah herkese böyle veda geceleri nasip etsin. Gideceği yerde de başarıları daim olsun” dedi.

 

Kaymakam Ayrancı veda konuşmasını yaparken duygusal anlar yaşayarak davetlileri hüzünlendirdi. Çaykara´da görev yaptığı 2 yılı duygu dolu sözlerle anlatan Ayrancı; “Sonu meçhul bir yolculuğa çıkan bir seyyah gibi, tedirgin adımlarla girdiğim bu şehrin sokaklarından, arkamda unutulmaz hatıralar, mutlu anlar bırakarak, ben ve ailem için sonu meçhul yeni bir yolculuğa çıkmak üzere ayrılıyorum. Geride bıraktığımız iki yılın her anını anlamlı kılan siz değerli dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Mesleğe adımımı attığım günden bu güne ülkem için çalışma azmimden hiçbir şey kaybetmedim. Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde başımız dik özgürce yaşayacağız. Ülkemizi gelecek yarınlara en iyi şekilde taşımak için hep birlikte mücadele edeceğiz. Başımıza ne gelirse gelsin bu vatanı sevmekten vazgeçmeyeceğiz. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla anıyorum” dedi. 

 

Kaymakam Ayrancı’ya plaket takdiminin ardından veda gecesi programı sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24