TES-İŞ Yöneticilerinden Bakan Soylu’ya ziyaret

TES-İŞ Sendikası Genel Başkanı Mustafa Şahin ve Trabzon Şube Başkanı Cengizhan Gündoğdu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti.

TES-İŞ Yöneticilerinden Bakan Soylu’ya ziyaret

TES-İŞ Sendikası Genel Başkanı Mustafa Şahin, Genel Merkez Yöneticileri, Trabzon Şube Başkanı Cengizhan Gündoğdu ve diğer Şube Başkanlarından oluşan Sendika Başkanlar Kurulu Üyeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ettiler.

            

Görüşmede Sendikanın faaliyet alanındaki İşyerlerinin başlıca sorunları, Toplu İş Sözleşmelerindeki ücret ve sosyal haklar ile ilgili dengesizlikler, desteklenmesi gereken ekiplerin sorunları, Taşeron çalışanların Kurum bünyelerine alınmaları ve Sözleşme süreçleri ile Kurumsal denge konularında TES-İŞ Sendikasının çözüm önerileri dile getirildi.

               

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan TES-İŞ Sendikası Trabzon Şube Başkanı Cengizhan Gündoğdu, görüşmemizde Bakan Süleyman Soylu’nun konulara vakıfiyeti, olumlu yaklaşımı tüm Ülke sorunları ile alakalı bakışını Sendika Başkanlar Kurulu üyeleri ile paylaşması takdirle karşılandı. Heyetin karşılanmasından, uğurlanmasına kadar Bakan Soylu’nun sıcak tavırları, gönül adamı görüntüsü Sendika heyetini ziyadesi ile memnun etti ve  Ülkemizin her köşesinden gelen Şube Başkanlarının bu görüşmeden pozitif bir enerji alarak illerine döndükleri kanaatindeyim dedi.

 

Cengizhan Gündoğdu, açıklamasının devamında Elektrik Üretim A.Ş. bünyesinde bulunan Hidroelektrik Santrallerinden hizmet alımı yolu ile işletilenlerin süreleri 31 Aralık 2015 tarihi itibari ile sonlandırılacak olanların, sürelerinin Bir yıla kadar uzattırılarak çalışan işçilerin mağdur olmalarının önlenmesinde emek sarf eden Başbakan Yardımcımız Numan KURTULMUŞ ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Süleyman Soylu'ya Tes-İş Sendikası ve bu işyerlerinde çalışanlar adına şükranlarımızı iletiyorum, Bölgemiz için her biri birer değer olan iki Bakanımızın Mağdurun yanındaki yürüyüşlerinin daim olmasını temenni ederim dedi.

 

Haber-Foto: Arif Azak

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24